Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » SOS! Valahol lehet még jegyet...

SOS! Valahol lehet még jegyet kapni az MTV ema-ra?

Figyelt kérdés

2021. nov. 8. 01:02
 1/6 anonim ***** válasza:
74%

Esemény részletek

A 2021-es MTV EMA-re szóló jegyek a hatalmas érdeklődésnek köszönhetően elfogytak. Kérjük, nézz vissza később az oldalra, mert a további jegyek válhatnak elérhetővé, vagy kísérd figyelemmel az mtvema.com oldalt, ahol további lehetőségeket találhatsz arra, hogy te is velünk ünnepelhess Magyarország számos pontján.

2021. nov. 8. 07:35
 2/6 anonim válasza:
Az meg micsoda? 19 éves vagyok de nem tudom
2021. nov. 12. 17:10
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A 2021-es MTV Europe Music Awards lesz a huszonötödik MTV Europe Music Awards, melyet 2021. november 14-én rendeznek meg Budapesten, a Papp László Budapest Sportarénaban. A díjátadót ezúttal ismét közönség előtt rendezik meg. Ez lesz az első alkalom, hogy ténylegesen Magyarország adhat otthont a díjátadónak. Wikipédia
2021. nov. 12. 18:34
 4/6 anonim ***** válasza:
74%
Amugy most nem azert. Ugy tudom, hogy az MTV, az idei, itthon megrendezett esemenyevel nyiltan kiall a melegjogok mellett es demonstral az itthon bevezetett homofob torvenykezessel szemben. Most igy nezegetek kepeket, videokat. Csak ugy kerdezem, hogy ezek a magyar “magukat celebnek” tarto “valakik” akik most vonulnak a voros szonyegen, nem erzik gaznak, hogy egy ilyen esemenyhez adjak a nevuket? Puskas Peti? Dallos Bogi? Istenesek? Csak kerdezem, hogy ezek az emberek hol voltak akkor amikor nyiltan ki kellett volna allniuk a meleg emberek mellett, amikor arra a legnagyobb szukseg lett volna? Kepmutatasnak tartom, hogy reszt vesznek egy ilyen esemenyen kozben amikor itthon a melegeket meghurcoljak fekudnek, mint szar a fuben. De a p**kat vonultatni azt tudjak, csak eppen az esemeny uzenetevel nincsenek tisztaban. Szegyen es gyalazat. Amikor a magyar meleg kozossegnek a legnagyobb segitsegre lenne szukseg toluk akkor, mint aki se lat se hall, de amikor megerkezik a segitseg nyugatrol egy nagyszabasu, sztarokkal teletuzdelt show kereteben akkor elmennek es vonulgatnak rajta? Ebbol latszik, hogy ezeket az 5 perc hirnev erdekli csak de amikor lmbtq gyalazasrol van szo akkor sunnyognak. SZEGYEN.
2021. nov. 14. 21:42
 5/6 A kérdező kommentje:
#4 elöször meg ilyedtem mert azt hittem hogy egy homofób f4sz ismét meg találta egy kérdésem de aztán rájöttem hogy sok dolgo ugyon úgy gondolsz mint én. Mert szerintem is hatalmas képmutatás amit a legtöbben csinálnak. Amikor néztem a díjátadót nagyon tetszett, és jól esett hogy kiállnak a jogainkért. De ha bele gondolunk a magyar sztárok most mit kerestek ott ha ez elött nem voltak képesek hallatni a hangukat?! Amíg a legtöbb külföldi sztár aki részt vett a rendezvényen nyíltan szimpatizál az LGBTQ közösségel. Mint pld ott van YUNGBLUD aki az egyik kedvenc énekesem és a dalaival segített elfogadni magam olyannak amilyen vagyok. Míg pld ott van okit te is mondtál Dallos Bogi és a többi aki egy postal nem volt képes segíteni, és több száz ember életét/jövőjét meg menteni?
2021. nov. 16. 21:51
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
#5 en magam is erintett vagyok lmbtq temaban, es igen en ugyanigy latom. Kepmutatasnak tartom ami most itt tortent, de maga az esemeny meg gorbetukrot tart a kis kormanyunknak, bar ezek szerintem semmibol nem tudjak levonni a konkluziot ugyhogy teljesen mindegy. De a magyar kozszereplok nagyreszen most felhuztam magam. 4-es
2021. nov. 17. 06:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!