Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Fel tudná valaki sorolni a...

Fel tudná valaki sorolni a Hwang testvéfeket?

Figyelt kérdés
Eddig úgy tudtam, hogy Hyunjin, Yeji és Nikki testvérek de az internet és a yputube teljesen mást mond. Youtube-on még Hwang Inyeop-ot is beleveszik.

#testvér #K-pop #Nikki #Hwang #Yeji
2021. okt. 31. 16:11
 1/8 A kérdező kommentje:
Bocsánat... *testvéreket
2021. okt. 31. 16:11
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazi testvérek lol ez csak egy belsős poén, semmi rokonság nincs köztük.
2021. okt. 31. 16:35
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Amennyire tudom nem testvérek.. Yejinek egy nővére van (Yeju). A többiekkel sajnos nem vagyok annyira képben, de a google szerint Hyunjinnek nincs is testvére. Valószínűleg a Hwang egy gyakori(bb) vezetéknév Koreában, mint pl. Kovács/Tóth Magyarországon 😊
2021. okt. 31. 16:38
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem testvérek, csak hasonlítanak, ezért mindenki felkapta és elterjedt az interneten
2021. okt. 31. 21:45
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2021. nov. 1. 09:56
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez kb olyan mintha azt mondanánk, hogy KIm testvérek. Jól néznénk ki 10 millió testvér XDDD

Egyébként Koreában vannak nagyon gyakori kersztnevek, Kim, Lee, Park, Kang.

Kimből majdnem 10 millió van Koreában, Lee-ből 6,5 milliónál is több. És Hwang-ból is több, mint 600 millió. Szóval elég gyakorinak számít.

2021. nov. 1. 18:05
 7/8 anonim ***** válasza:
24%
600 millió biztos nincs belőle, mert nincs is annyi ember Koreában. Kb. 51 millióan vannak.
2021. nov. 20. 15:33
 8/8 anonim ***** válasza:
86%

#7 szeretem azokat az emberekat akik egy félreírásba beletudnak kötni. Gondolhatod h az 600 ezer akart lenni. Tudod mások is vannak akik legalább annyira okosak, mint te és tudják, h mennyien élnek Koreában. Egészségedre ha kiélted a kötekedési vágyad xd

#6 voltam

2021. nov. 20. 20:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!