Mi a kedvenc kínos zenéd? :D
Írj/linkelj egy olyan dalt, amit (nagyon) szeretsz, de nem igazán mered bevallani senkinek, mert félsz, hogy gáznak tartanak majd.:)Műfaj, évjárat, népszerűség tökmindegy.
Nálam ez a
PSY-Gagnam Style
Halott Pénz-Feneked a gyengém xd
Meg pár gagyi mulatós zene.
Én nem tartom cikinek, mivel leszarom ebből a szdmpontból a többiek véleményét, de tessék:
Cher dalok, Michael Jackson dalok, néha Tina Turner is, thai dalok, argentin rep, Katy Perry, Lady Gaga stb. Kiddo Totonak nagyon szeretem a Chqouse el auto de papa című számát úgy, hogy a hugom egyfolytában piszkál miatta. De csak azért ne hallgass rémzenét, mert valaki azt mondja, hogy béna az ízlésed!!
Jujj ezek mind nagyon jók, amiket feksoroltál:). Én is ilyeneket hallgatok és büszkén vállalom szerintem egyáltalán nem ciki. Kivéve az argentin rap meg a thai dalok. Ezek nem állnak közel hozzám, de azért cikinek sem mondanám őket.
Nyugi, nem hallgatok rémzenét, csak azt ami tetszik. Max van amit nem vállalok fel mások előtt, hogy bejön.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!