Ha feljuthatnál az űrbe, mi az a zene, amit mindenképp felvinnél magaddal, hogy ott meghallgasd?
Mivel elég régóta és elég sokan is étek már emberek tartósan az űrben, elég valószínű, hogy olyan (pláne ikonikus, jellegzetes) zene egyre kevesebb marad, amit még nem hallgattak kint az űrben.
Star Trek és Star Wars rajongó egészen biztosan több is járt már kint az űrben, mivel a NASA-nál közismerten elég sok ilyen dolgozik, de a 2001 Űrodüsszeia is kellően ikonikus, hogy az se legyen túl valószínű, hogy kimaradt volna.
M83 - Midnight City
Nekem ez a szám olyan "űr" hangulatú, nem is tudom, miért. Nagyon szeretem, hallgattam már sokszor csillagos ég alatt, miközben az eget fürkésztem. Ha egyszer kijuthatnék az űrbe, nem kérdés, hogy ezt vinném magammal.
Nightwish - The Greatest Show on Earth
A dal eleje pont az univerzumrol szól és mindig mikor hallgatom az űrben képzelem el magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!