Új K pop lány banda! Vélemény?
Ma jött ki az első zenéjük. Nagyon kiváncsi voltam milyen lesz és nem is voltam csalódott. [link]
6 tagú lány csoport. Nekem egészen szimpik bár a debut számok nem olyan erős mint például az Itzy é vagy a Blackpink é. De ki tudja lehet hogy ők is egyszer ilyen híresek leszek
Kicsit unalmas számomra a zene, mintha már 100 ilyent hallottam volna, de ez még csak az első zenéjük, nem lesznek olyan óriási elvárásaim feléjük.
Mellesleg, ha csak a klippet láttam volna zene nélkül azthittem volna, hogy a Stayc az.
Egész dallamos, bár nem vagyok otthon ebben a műfajban.
OFF: A távol-keleti dalszövegekben miért keverik sok esetben a fő nyelvet az angollal? Főleg koreai vagy japán számoknál láttam ilyet. Ez divat arrafelé? Ennél a dalnál ez nagyon látványos, hogy akár mondaton belül is nyelvet vált. :D
Ilyen a k pop. Korea és az Angol nyelv keveredik. De legtöbbször szoktak csinálni Angol verziót is de az nem szokott olyan jó lenni
4 na igen marketing nagyon fontos de azért el lehet érni sikereket akkor is ha nem vagy nagy céges pl remek példa a gfriend akik tényleg nagyon kis cégtől jöttek viszont az egész kpop-ban nagy sikereket értek el és közismertek lettek abban a világban... persze amint a bighit felvásárolta őket a banda zuhant teljesen ki lett forgatva asszisztáltak is mellé a tagok (azt hitték most akkor dinum-dánum lesz) az eladások csökkentek ellenben a hyp(b)e óriási volt a marketing miatt és tényleg elég drága ruhákban szerepeltek az mv-ikben meg a photoshot albumokban de a bandára felismerni nem lehetett nem a drága diszlet ruha miatt hanem az már nem az a banda volt aminek indult... aztán egyszer csak minden elő jel nélkül bumm disband
csak nem az volt hanem a bighit erőszakkal felbontotta a szerződést és kidobták őket a tagok jól pofára estek (egy szinten megérdemelték) mert
1. sem a nevüket nem használhatják többé (azaz gfriend mind koreai mind angol)
2. a dalokból énekesi bevételük sincs mert az a névhez van
a lényege ennek hogy lényegtelen a marketing és a tőke ha el rontják és pedig nagyon el tudják!
amúgy csak mellékesen a bts-t is így fogják le húzni sőt már megtették csak ott akkora az üvöltő tábor hogy kicsit több idő kell nekik...
+ rmek példa a txt akik mindig árnyékban fognak lenni mert a cég túl lusta volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!