Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Melyik az a hardrock együttes,...

Melyik az a hardrock együttes, akik a koncertjükön a "rajongóikat" egymás ellen küldik harcba?

Figyelt kérdés

"Fight" - ezt mondja a zenekar frontembere, és ez után egymásnak fut a jobb oldali és a bal oldali rajongó tábor,

-akik megjelennek a koncerten- és középen, ahol addig üres volt a hely, ott elkezdenek verekedni. A zenekar -emlékeim szerint- elkezd zúzni, a húrok közé csap.

2021. okt. 22. 17:53
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Taktikai megfigyelő válasz.

Amúgy AWS koncerten láttam "hasonlót", hogy két részre szedték a közönséget, és egy metrós "az ajtók záródnak" monológnál vissza kellett zárni. (Én Junkies koncertre mentem, ők voltak az élőzenekar)

Nyugodjon békében Örs.

2021. okt. 22. 19:56
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
A Gojira szokott mostanában híres wall of death-eket rendezni a koncertjein, de igazából a keményebb thrashmetal zenekaroknál bárhol előfordulhat.
2021. okt. 23. 01:19
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ezt úgy hívják, hogy Wall of Death, és nem csak 1 zenekar koncertjén van, hanem bármelyikén lehet, ha a közönségnek éppen ilyem kedve van
2021. okt. 23. 02:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!