Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mitől van az, hogy egy bizonyo...

Mitől van az, hogy egy bizonyos zenére nem tudok ráunni?

Figyelt kérdés

Általában minden zene ami megtetszik, azt 1-2 hét széthallgatás után megunom, és onnantól nem hallgatom gyakran.

Viszont ez a zene kint van már több mint 4 hónapja, és azóta szét hallgattam, ilyen napi 10-15x minimum meghallgatom mindig, és valamiért nem bírom megunni. Néha még reggelente is mikor felkelek, odanyomom a telefon hangszóróját a fülemhez és csendben elkezdem hallgatni. Veletek volt már ilyen?

2021. okt. 17. 21:12
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja meg egyszer mikor részegen hazakeveredtem egy buliból, akkor is elkezdtem hallgatni és elsírtam magam, de nem azért mert szomorú zene, csak részegen akkorát flesseltem rá valamiért, hogy mindenféle érzelem kirobbant belőlem, de nagyon jó volt
2021. okt. 17. 21:14
 2/4 anonim ***** válasza:

Igen, volt már ilyen.

Ez volt KSHMR-től a Bazaar.

2016 végére kijött a folytatása, a Mandala, így a Bazaar ment a levesbe, és akkor az volt a kedvenc :D

Egészen 2017-ig, amikor is kiadták a Shiva című számot, akkor meg az lett a kedvencem.

2021. okt. 17. 21:26
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Mert tetszik. Mert ennyire tetszik!

Én 3 hónapokon keresztül, naponta 4-5x néztem/hallgattam a Coraline és titkos ajtót, anélkül, hogy egy percet átugrottam. Amikor hallgattam, mert közben csináltam valamit a gép előtt, beadandót vagy mást, a fejemben az aktuális szöveg jelen volt. Máig kívülről tudom a szövegkönyvet. Egyszerűen nem untam meg. Néha-néha néztem valamiből 1-2 részt, átugorva, de sokszor a felénél úgy döntöttem, hogy oké, elég volt, vissza a Coreline-hoz. Rabul ejtett a látványvilága, egyszerűen nem untam meg.

Úgy hiszem neked is elmúlik majd. Addig élvezd ki, amíg megvan a varázs. :D

2021. okt. 17. 21:28
 4/4 anonim ***** válasza:
85%
Mi ez a csúcszene kérdező?
2021. okt. 17. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!