Mitől van az, hogy egy bizonyos zenére nem tudok ráunni?
Általában minden zene ami megtetszik, azt 1-2 hét széthallgatás után megunom, és onnantól nem hallgatom gyakran.
Viszont ez a zene kint van már több mint 4 hónapja, és azóta szét hallgattam, ilyen napi 10-15x minimum meghallgatom mindig, és valamiért nem bírom megunni. Néha még reggelente is mikor felkelek, odanyomom a telefon hangszóróját a fülemhez és csendben elkezdem hallgatni. Veletek volt már ilyen?
Igen, volt már ilyen.
Ez volt KSHMR-től a Bazaar.
2016 végére kijött a folytatása, a Mandala, így a Bazaar ment a levesbe, és akkor az volt a kedvenc :D
Egészen 2017-ig, amikor is kiadták a Shiva című számot, akkor meg az lett a kedvencem.
Mert tetszik. Mert ennyire tetszik!
Én 3 hónapokon keresztül, naponta 4-5x néztem/hallgattam a Coraline és titkos ajtót, anélkül, hogy egy percet átugrottam. Amikor hallgattam, mert közben csináltam valamit a gép előtt, beadandót vagy mást, a fejemben az aktuális szöveg jelen volt. Máig kívülről tudom a szövegkönyvet. Egyszerűen nem untam meg. Néha-néha néztem valamiből 1-2 részt, átugorva, de sokszor a felénél úgy döntöttem, hogy oké, elég volt, vissza a Coreline-hoz. Rabul ejtett a látványvilága, egyszerűen nem untam meg.
Úgy hiszem neked is elmúlik majd. Addig élvezd ki, amíg megvan a varázs. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!