Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Kedvenc Varga Irén dalod?...

Kedvenc Varga Irén dalod? Kisapám vagy MALUMA?

Figyelt kérdés
2021. okt. 16. 13:40
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
62%
Miért állt rá valaki az irénkés kérdések gyártására? :D
2021. okt. 16. 16:31
 12/21 anonim ***** válasza:
63%
A kisapámat nem hallottam, de a Malumát igen. Egyszerű kis dal, ennél szerintem sokkal rosszabbakat is futtatnak a kerrádiók. Veszélyes a dallamtapadása, de mára szerencsére elfeledtem :)
2021. okt. 16. 16:47
 13/21 anonim ***** válasza:
17%

10. Nem csak irigyek, hanem gyűlöletkeltők, tipikus hate crime elkövetők. Rendszeresen bullyngolnak engem is, csak mert nembináris aszexuális vagyok és rajongok Henry Cavillért. Szabályosan kipécéznek a genderkisebbség ellenes trollok ezen az oldalon. Nagyon remélem, hogy hamarosan lehet listázni majd az ilyen egyéneket, hogy következményei legyenek a netes bullyngjaiknak.

Az se lepne meg, ha Osváth Zsolt-szektások lennének. Az az egyén szabályosan uszít más youtuberek ellen, ha nem olyan nézeteket vallanak, ami a szektájának az alapszabályai. Németh Sándor 2.0, a követői meg rosszabbak, mint a hitgyülisek. Én rendszeresen jelentem a bully és szenzációhajhász videóit, de sajna a youtube még nem lépett. Remélhetőleg hamarosan erre is lesznek szigorúbb szabályozások, hogy ne mások bántásán tudjanak felkapaszkodni a trollok és nyájaik. :(

Nézd meg mit művelnek az ilyenek pl. Nikocado Avocadóval. :( A sok troll videót csinál arról, hogy "aggódnak" érte, miközben csak botrányt akarnak kavarni és ezen felkapaszkodni. Aztán a szektáik hívei meg elkezdik lehúzni Nikocado videóit, csak mert megvédi magát a dundifób, neonáci trolloktól.

Mahiana Rosszallo esete sajna ugyanez, csak kicsiben, mert Magyarország. Valaki kemény munkával elér valamit, erre jönnek a mindenféle "aggódó" trollvideók, hogy hergeljék ellene a sok birkát. Ez ma a teljesítmény youtube-on. Szánalom.

Mindegy, engem nem érdekel. Mahiana Rosszallo egy tehetséges énekesnő és én maradok és kiállok mellette, akkor is ha kétrét görnyed is a sok utáló, multi-instaceleb bérenc. Ja és semmi szart nem veszek meg, amit ezeknek a szektavezéreknek a videóiban látok reklámozva. Remélhetőleg ha meglesznek a szigorú szabályok, akkor a cégek is, amik a szir-szaraikat velük reklámozták is csődbe jutnak. #STOPhatecrimes#STOPcyberbullying

2021. okt. 16. 16:57
 14/21 anonim ***** válasza:
0%

8-as vagyok, SEMMI bajom nincs Irénke személyiségével vagy személyével, aranyos, amit csinál. Nehogy már én legyek “hate crime elkövető” vagy “gyűlöletkeltő”, mert elmondtam az őszinte véleményemet egy videóklipről. 😂

Csak kifejeztem, hogy az a személy, aki segít neki, felveszi és összevágja a videóit, ezeket NEM KEDVESKEDÉSBŐL teszi, hanem azért, hogy az emberek a képernyő mögött jót röhögjenek rajta. Ő az, aki ezekkel a videókkal szándékosan megszégyeníti, kiröhögteti mások előtt és zaklatja. Persze, Irénke, amilyen naív jó lélek, nyilván nem így éli meg, ő elhiszi, hogy őszintén segít neki.

Barnum idejében a cirkusz volt az a hely, ahová azért jártak az emberek, hogy furcsa vagy fogyatékkal élő embereket lássanak.

Nyilván ez mai szemmel rendkívül etikátlan és elborzasztó tény, és be is tiltották, a mai cirkuszokról már senkinek nem ez jut eszébe, csak a légtornászok, a kutya show, meg a labdázó fóka.

Viszont ma UGYANEZ történik az interneten. Ma már ők nem rabszolgák, hanem szabad emberek, de bizonyos személyek a naívságukat kihasználva teszi ki őket ennek.

2021. okt. 16. 17:10
 15/21 anonim ***** válasza:
37%

14. A kérdés azért ettől összetettebb. Vajon tényleg jobb, hogy a furcsa ember ma már nem szerepelhet cirkuszban? Részben igen, mert ma már megváltozott a világ és máshol, máshogyan is tud érvényesülni. De ehhez, hogy ide jutottunk kellett egy folyamat, aminek a része volt a cirkusz is, ahol ez az ember menedéket, munkát, esetleg biztonságot talált és az embereknek rá kellett jönniük, hogy a "furcsák" nem jobbak vagy rosszabbak másoktól, jobban mondva nem a testi furcsaságuk határozza azt meg, hogy milyen emberek.

Nézd meg pl. a Special books by special kids csatornát, ahol pont ilyen furcsasággal vagy betegséggel rendelkező emberek mesélnek az életükről, tapasztalataikról. A logikád szerint azt a csatornát is le kéne lőni, mert vannak egyének annyi érzelmi intelligenciával, ami egy homokszemnek van és röhögnek rajtuk. Nem ezek az emberek számítanak, illetve érzelmileg mindenki fejlődhet és ha találkozik többször velük, pont úgy, mint a cirkusznál, akkor lehet egy idő után már nem fog röhögni.

Lényegében most felmondtad az Osváth Zsolt szöveget. Nincs vele baj, lehet ezt is gondolni. És nyilván van benne valami, a trashre maga Irénke is tudatosan rájátszik, pl. a fahéjas citrommal a videóban. De különbség van röhögés és röhögés között is. Nyilván a rosszindulatú emberek, akik nyomort akarnak látni, károsak. De ők nem azzal fognak megszűnni, hogy Irénke nem szerepel többé.

Irénke szerepelni, szórakoztatni akarja a nagyérdeműt. Sok ember csinál magából bohócot, hogy az emberek kinevessék, mert ez a művészetének a lényege. Nem lesz soha Irénkéből Susan Boyle, de attól még szórakoztathat és megnevettethet másokat. A rosszindulatú embereket kéne csak kimoderálni és nem azokat, akik tudnak kulturáltan nevetni Irénkén, úgy, hogy nem bántják és nem a nyomort látják benne, hanem azt, hogy egy embernek részben teljesül az álma.

Szóval szerintem nem a kinevetéssel van a baj, hanem a zaklatókkal. Egy létező probléma, de rossz végről akarjátok a megoldást. Ugyanis a zaklató csak továbblép valaki másra, akit zaklathat.

2021. okt. 16. 17:40
 16/21 A kérdező kommentje:

Egy egyszeru kerdestol nemelyikotok milyen hisztit letud muvelni.

Vicces, hogy mindennek elmondjak Irent, de ok maguk sem veszik eszre, hogy konkretan semmivel sem intelligensebbek. :)

2021. okt. 16. 21:09
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem szimpatikus, amikor egy női előadó közönségességgel, magamutogatással és öntömjénező szöveggel akarja felhívni magára a figyelmet, és ez abszolút független attól, hogy neurotipikus-e az illető vagy nem.
2021. okt. 16. 23:34
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
A Cardi B meg a hazai Tóth Andi féle előadókat sem szeretem, ha érdekel, mert az egész “zenéjük” abból áll, hogy hiányos öltözetben vonaglanak és kelletik magukat.
2021. okt. 16. 23:52
 19/21 anonim ***** válasza:
49%
Maluma nekem jobban tetszik. De a Kisapám is jó.
2021. nov. 26. 23:18
 20/21 anonim ***** válasza:
17%
Egy szar az egész. Milyen buta emberek lehetnek, akik ilyen szarokat hallgatnak, mint ez a mocskos cigó.
2022. aug. 6. 08:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!