Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Melyik lehet ez a dal?

Melyik lehet ez a dal?

Figyelt kérdés
Egyszer egy ilyen kis zenélő játék vonatnak megtekertem az alján a kis kart és elkezdett zenélni. Ilyen dal volt hogy: dumdudumdum dumdudumm. dim dum dum dimm. ta lalalalla la lá la dim dum dimdidum dim dum dum dumm. Köszi előre is!

2021. okt. 7. 20:56
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ugye ezt nem csak én mentettem el a figyeltek közé? Szenzációs. 😀
2021. okt. 7. 21:04
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
ööö nem jött át... ez c mollban van?
2021. okt. 7. 21:41
 3/5 anonim ***** válasza:

[link]

Egyesítsük erőinket, és keressünk zenélő játék vonatokat a kérdezőnek, hátha ráismer :)

(Átérzem a problémát, nekem a Hijo de la Luna okozott évekig szenvedést, nem ment ki a dallam, és senki nem ismerte fel... Hála neked Vincze Lilla! :)

2021. okt. 7. 22:00
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Azt elfelejtettem írni, hogy amúgy ez nem játék vonat volt hanem egy ilyen komolyabb dísz, fémből volt talán italos üveg tartó funkciója volt. Egy komoly zenei darabból lehetett a dal amit játszott és volt benne egy rész hogy dimdu dimdu dimdidumm dumdudumdum dududum tam tam tataam. Na és akkor utána volt, hogy dududumdumdumm dumm dumm.
2021. okt. 8. 00:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Ezt a kérdést a figyelt kérdéseim közt találtam, mert le mentettem, mert kíváncsi voltam milyen dal lehet. Most vissza olvasva és hogy mondod hogy egy klasszikus darabból lehetett a dal, el gondolkodtam és talán ez az: [link]
2022. jan. 10. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!