Nagyon mellélövök ha azt mondom a korszak legjelentősebb pop előadója Dua Lipa és Martin Solveig?
Nem kérek a szitkozódó kommentekből, szeretem a rockot mindenféle zenét, de most a popzenéről van szó.
Aki nem tudja kikről van szó:
Gondoltam még Sean Paulra és Lady Gagara is akiknek szinte minden számuk slager, de az Európai izlésemhez a két fent lévő áll inkább közelebb.
Az Abba az aki bejelentkezett újra a trónra az új albummal véleményem szerint, de ott még nem tartunk.
Tessék a billboard toplistája a 2010-2020 popsztárjairól
Az általad említett két előadó a TOP 100-ba sincs benne.
"ezek a trollok ha Beatlest linkelném be, azt se hallották volna."
Beatles-ről hallottam, ismerem is őket ( bár nem szeretem csak néhány számukat).
Ezek közül Dua Lipa nevét már hallottam, de szerintem egy számát sem ismerem, a másiknak még a nevét sem. És ettől még nem vagyok troll, egyszerűen nem hallgatok kereskedelmi rádiót.
Azt meg végkép nem értem miért lenne szánalmas ha valaki nem ismer bizonyos előadókat, akiket te sztárolsz.
A Billboard az egy amerikai slágerlista, igazából Európa érdekel inkább, de amúgyse arról van szó hogy ki épp a legnepszerűbb, azt könnyen lehetne számszerűsíteni. Nyilván a Daft Punknál is ment jobban valami szutyok europop a 90-es években, de arra mégis ki emlékszik?
14-es nem azzal van a bajom hogy nem ismered ezt a kettőt, inkább azzal hogy senkit sem, de nem erre mondtam hogy szánalmas hanem arra hogy ezzel kérkedsz, a tudatlanságod nem menő.
" inkább azzal hogy senkit sem, de nem erre mondtam hogy szánalmas hanem arra hogy ezzel kérkedsz, a tudatlanságod nem menő."
Mi az hogy "senkit sem"? Rengeteg előadót ismerek és hallgatok, és lehet hogy te a feléről nem is hallottál. De ettől még nem tartalak szánalmasnak - egyszerűen más az ízlésünk.
És az nem kérkedés ha leírom hogy valakit nem ismerek. Talán nézz utána a szó jelentésének!
Nagy gond lehet a fejedben ( és az értékrendeddel), ha szerinted az a menő hogy ki milyen zenét ismer és szeret.
Te zenét hallgatsz, én filmet nézek és olvasok. Nem is nagyon hallgatok zenét, legfeljebb munka közben háttérzajnak. A kocsiba is hangoskönyvet hallgatok, vagy klasszikus zenét, esetleg valamelyik saját kedvencem albumait.
Csak idén minimum 30 olyan szerző művét olvastam, akikről jó eséllyel még soha sem hallottál. De ez alapján eszembe se jutni ítélkezni feletted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!