Mit tegyek, ha nem vagyok elég tehetséges a zenéléshez?
Figyelt kérdés
Rock együttesünk neve Pinheads. Indultunk egy tehetségkutatón, de kiestünk, azt mondták túl hangosak vagyunk. Nagyon elkeseredtem, de a barátnőm szerint el kellene küldenem a demót a lemezgyárnak. De félek a visszautasítástól, mi van, ha azt mondják, nem vagyok elég tehetséges?!2021. okt. 5. 14:45
2/6 anonim válasza:
Ha visszautasítanak, akkor is legalább megpróbáltad. Mit veszíthetsz?
4/6 anonim válasza:
Ha élvezed, csináld tovább, fejleszd magad stb. Ne szegje kedved egy ilyen kiesés, a legfontosabb, hogy Te örömödet leled benne.
5/6 anonim válasza:
A legtöbb sikeres zenész azért lett sikeres, mert nem adta fel az első kudarc után 🤷🏻♂️
Vannak olyan világsztárok, akikre első meghallgatás után azt mondták, keressenek más pályát, mert soha nem lesz belőlük sikeres előadó.
6/6 anonim válasza:
Hogy túl hangos egy zenekar és ezért nem tehetséges, ilyet se hallottam még. Igenis legyetek hangosak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!