Számodra mely nyelven, nyelveken szólnak a legszebben a zenék?
A kedvenc műfajom a klasszikus rock, úgyhogy angol, egyszerűen mert az az etalon ebben a műfajban. :)
De a magyar rock is nagyon jó ebből az időszakból, szóval az is jól hangzik hozzá.
Egyébként youtube-on mostanában egyre több külföldi fedezi fel a rendszerváltás előtti rockzenénket, valamelyik alá (talán egy P. Mobil szám volt) alá is kommentelte valaki, hogy a magyar nyelv hangzása nagyon jól illik a keményrock-hoz.
Hasonló az ízlésünk a kérdezővel.
Nekem is lábrázásom van a szláv nyelvektől,(oroszból legszívesebben felmentést kértem volna a gimiben) de pl. a doni kozákkórus piszok jól tud hangzani.
Az autentikus japán népzene is nagyon hangulatos, bár ezek a mostani gagyi/japi/tini/ ;) slágerek eléggé idegrombolóak tudnak lenni.
Amúgy a magyart szeretem..... mert értem, és az olaszt, mert dallamos.
Amivel ki lehet üldözni a világból az a német és francia nyelvű "rock".(ami szerintem nincs is)
Portugál
https://www.youtube.com/watch?v=fl2WJdn3qOE
A dolog pikantériája hogy egyáltalán nem beszélem a nyelvet :D
Szerintem nagyrészt azon múlik, hogy mennyire tudják az adott nyelven a zenéhez szabni a dalszöveget és annak az énekstílusát.
Sok nyelven tudok nagyon jó dalokat, ahol a dalszöveg és az énekstílus nagyon jól passzol a zenéhez, németül, angolul, spanyolul, olaszul, svédül, görögül, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!