Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Vannak igazán jó mai zenék?

Vannak igazán jó mai zenék?

Figyelt kérdés

Manapság sokat hallgatok rádiót, viszonylag kevés olyan zene megy, amit elviselhetetlennek titulálnék és elkapcsolok miatta (talán manapság a bongólacsacsa az egyetlen), de alapvetően úgy érzem, hogy a mostani zenék lagymatagok, primitívek, nincs bennük energia, nincs karakterük, nincs bennük életöröm, csak elvernyognak alsóközépszintű dallamokkal, alsóközép hangszereléssel, de egyik sem hagy nyomot a lelkemben. Maximum ha már huszadjára hallom valamelyik tinglitangli szart, mert akkor már idegesít ilyen pl a Shape of you, amitől elsőre még nem kapsz sikítófrászt, de ötvenedszerre már felkúrja az agyamat.

Egy nagyon régi paródia jut eszembe a mai zenéről:

https://www.youtube.com/watch?v=RcKtXjgAoLI&ab_channel=csaba..

[link]

De ha tud valaki valami igazán ütős, megragadó dallamvilágú számot, ne tartsa magába.

2021. szept. 29. 20:50
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

A rádióhallgatás az egyik legrosszabb módja szerintem a zenehallgatásnak. 1-2 kivételtől eltekintve a rádiókban népszerű zenék mennek és viszonylag szűk listából merítenek.

Ahhoz hogy sok jó zenét találj, bele kell egy kis energiát fektetned. Már ha igényes vagy, és nem elégszel meg a slágerlista top 50 dalával. A Spotifynak elég jó listái, album rádiói vannak ami segít új zenéket találni. De lehet más weboldalakra is gondolni, reddit, rateyourmusic, különféle kritikák/review-k, stb. Ha van egy pár előadó akinek szereted a zenéjét, könnyű újakat találni. Ha tudod hogy nagyjából milyen műfajokat kedvelsz, meg lehet hallgatni abban a műfajban a legelismertebb albumokat. Sokkal érdemesebb albumokat hallgatni mint csak random számokat egymás után. Én szívesen ajánlok neked albumot, hip hop jöhet, vagy milyen műfajt szeretsz?

2021. szept. 29. 21:43
 2/10 anonim ***** válasza:
Én nem szeretem a rádiót. Blackpinknek, Rsiam musicnak, Lady Gagának, Dua Lipának, Selena Gomeznek, Taylor Swiftnek, Kiddo Totonak, SSJ Luchonak és Ariana Grandénak nagyon jó zenéik vannak.
2021. szept. 29. 22:06
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Vannak.

De ezeket SOHA nem fogod a rádióban hallani.

ott a legalja szemét megy kizárólag.

2021. szept. 29. 23:19
 5/10 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem The Weeknd jó, de ő meg egy az egyben a 80-as évek popját nyomja, szóval nincsenek:D
2021. szept. 30. 09:41
 7/10 anonim ***** válasza:

Tessék, itt egy orosz zene:

https://www.youtube.com/watch?v=WSm6yfYZQTI

2021. okt. 2. 13:44
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Szubjektív kinek mi tetszik, én a rádiót nem bírom elviselni. Alternatív, meg rockos, meg hip-hopos zenék után kutatok a youtube-on. Sok szuper alkotó van, fel kell túrni, kísérletezgetni az YT által ajánlottakkal...
2021. okt. 7. 16:18
 9/10 anonim ***** válasza:

A K-pop dal9k nagyon jók:

BTS TXT ATEEZ stb...

2021. okt. 8. 06:36
 10/10 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm, cukik vagytok. Még idő, de mindent meg akarok hallgatni az ajánlottakból.
2021. okt. 8. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!