Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Van itt igazi Muse rajongó?

Van itt igazi Muse rajongó?

Figyelt kérdés
Csak mert nálunk, ha azt mondom, hogy a Muse a kedvenc zenekarom, általában néznek, hogy az micsoda, vagy maximum ismerik az SMBH-t és az Uprisingot... Olyanokra gondolok, akik tudják mi az a Boredom, Yes Please, Host stb. és nem kell nekik elmagyarázni, mi az a faff bag... Van itt olyan?
2010. aug. 31. 21:30
1 2
 11/14 anonim válasza:

én kifejezetten hányingert kapok attól, amit a Muse a legutóbbi két lemezén művelt... kicsit ki is ábrándultam belőlük emiatt. persze a régi albumaik felejthetetlenek, nekem az Origin of Symmetry a mindenkori kedvenc albumom, egyszerűen hibátlan.

azoktól a 13 éves kislányoktól is szabályosan rosszul vagyok, akik előállnak azzal, hogy mekkora Muse rajongók, csak mert látták a tvájlájtot ismerik a SMBH-t, és a koncerten az első sorban zúznak hogy "jajde cuki ez a Matt, juj".

szerintem ha beraknánk nekik egy Micro Cutsot, nem igazán tudnák értelmezni és elmenekülnének elég messzire.

2011. jún. 29. 22:56
 12/14 anonim ***** válasza:
én is nagy MUSE fan vagyok és a kedvenceim között van a yes please
2011. júl. 1. 22:01
 13/14 anonim válasza:
Én nem a Twilight-ból ismerem a Muset, hanem az unokatesóm ismertette meg velem. És imádom az összes számukat. Meg hát én a rockot szeretem. Nekem a pop meg a többi nem zene, csak a rock. Ja és igen van itt igazi Muse rajongó!
2012. ápr. 16. 02:24
 14/14 anonim válasza:
hát persze hogy van!!! ÉN :)))) minden számuk megvan, (nemt túlzás, tényleg) és imádom őket, egész nap tudnám őket hallgatni...
2012. jún. 7. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!