Ugye nem csak szerintem különösen alja és gusztustalan, a legújabb központi hatalom szám?
2021. szept. 18. 23:14
1/7 anonim válasza:
Szerintem is az. Pedig nem is érdekel a politika.
2/7 anonim válasza:
Hát ez az.Politikai meggyőződéstől függetlenül is az.
Mondjuk az sem sokkal különb ahogy a kormánypárt és az ellenzék kommunikál,kampányol.Úgyhogy még az is megeshet,hogy hivatalos kampánydal lesz.Ocsmány dolog ez a politika.Nem embernek való.
3/7 anonim válasza:
Nekem se tetszik, de a tinglitangli zene miatt. A szöveg meg olyan amilyen, aki rákattint a KH számaira az vegye tudomásul hogy nem József Attila verseket fog hallani
4/7 A kérdező kommentje:
József Attilának is vannak érdekes versei...
2021. szept. 19. 08:23
5/7 anonim válasza:
Szerintem az a baj vele, hogy messze nem használja ki a lehetőségeket. Van egy ember, akinél rengeteg mindenbe bele lehetne kötni, erre kizárólag a külsejét támadják. Amellett, hogy ez a kreativitás legalja, pont a lényeg hiányzik belőle, mert az senkit nem érdekelne, hogy egy felcsúti gázszerelő ronda, itt a tevékenységével van baj.
6/7 A kérdező kommentje:
Egyetértek.
2021. szept. 19. 22:19
7/7 anonim válasza:
Mondjuk fülbemászó, az igaz, tegnap óta zeng a fülemben az „ébredj, bäsz a dög” :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!