Miért nem lett sláger a Neoton Família legjobb dala, a Robinson?
https://www.youtube.com/watch?v=mOFF9LaRzAk
Miért nem lett közismert a Neoton Família legjobb dala?
Az, hogy Neked a legjobb, még nem jelenti azt, hogy másnak is, ez szubjektív dolog, hogy egy zene kinek mennyire tetszik, ne általánosítsd, hogy "a legjobb"! Ha mindenkinek annyira tetszene egyértelműen, akkor gondolod nem lett volna akkora sláger?! Dehogynem, de nem mindenkinek tetszik, legalábbis NEM ANNYIRA, mint Neked!
Szeretem a Neoton Famíliát, de erről a számukról most hallok először! Belehallgattam, javában a refrént is, nem rossz, de több számuk is van, ami nekem például jobban bejön, és hogy bár ismert, de ne csak a legnagyobbakat említsem: Eszterlánc, Monte Carlo, Párizsi lány - ezek jobban tetszenek!
Több zeneszám is van a világon, amik nekem annyira tetszenek, hogy én is megkérdezhetném, "ez vagy az miért nem lett akkora sláger?", de nem kérdezem, mert nem vagyunk egyformák, valószínűleg a többség ízlését nem nyerték el, ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!