Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szeretnék venni egy szintetizá...

Szeretnék venni egy szintetizátort. Kinéztem egy német gyártmányú MC CRYPT MK-4100 típusú hangszert. Gondoltam ez csak nem lehet olyan sz*r ha német gyártmány. Elfogadnék pár jótanácsot ezzel kapcsolatban. (? )

Figyelt kérdés
Utánanéztem a dolgoknak azt már tudom, hogy érdemes yamahát venni, a casio pedig kaki, de erről a márkáról viszont semmit sem tudok. Úgy 20 000 ft-ot szeretnék rááldozni maximum. Nemrég vettem egy gitárt, elkezdtem tanulni de úgy érzem az valahogy "nem én vagyok" el is fogom adni viszont nagyon szeretnék zenélni.
2010. aug. 30. 22:37
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy milyen ez a márka. Viszont csak 4 oktávos. Ha elkezdesz rajta tanulgatni és bejön, akkor elég gyorsan "ki fogod nőni" (szerintem 1 év se kell hozzá) és vehetsz majd egy újat. Ha így nézzük, nem biztos, hogy megér 20 ezret.

Amúgy meg egy Korg lenne az igazi. De ha be tudsz szerezni egy régebbi Rolandot, mondjuk egy E16-ost, akkor azon már jó pár évig el tudsz pötyögni és használtan nem hiszem, hogy többe lenne, mint ez az MC valami, amiről még nem is hallottam. És lenne egy kezdőnek tökéletes, asszem 8 oktávos cuccod.

2010. aug. 31. 08:29
 2/3 A kérdező kommentje:
Kissé hülyén írtam ki a kérdést mert ez az mc crypt csak 9000 ft. Nézelődök még azért nem szeretnék valami gagyit venni, persze túl sokat sem költeni. Köszi :)
2010. aug. 31. 09:41
 3/3 A kérdező kommentje:

A yamahákról csupa jót olvastam, másrészt nem gondoltam volna, hogy expresszen vagy tízszer annyi hangszeres hirdetés van mint vaterán és teszveszen. Ezt találtam:

[link]

Ez milyen? :)

2010. aug. 31. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!