Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Egy használt Kpop albumot kb....

Egy használt Kpop albumot kb. mennyiért szoktak eladni?

Figyelt kérdés

Csakis az albumot, minden extra cucc nélkül ami beletartozik az albumba (photocard, postcard stb.)

+Minden album jó állapotban van, a CD is, nincsenek rajtuk sérülések se semmi.

2021. aug. 30. 10:46
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
3.000 ft körül szoktam látni.
2021. aug. 30. 11:38
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én ismerősömtől 4500 vettem meg a BTS nek a Love Yourself Answer albumát amiből csak 1-2 matrica hiányzott eredeti áron pedig 10K lett volna de teljesen változó, hogy ki mennyiért adja. Valaki képes csak 1-2 ezret engedni valaki odaadja fele annyiért attól is függ ki mennyire akar tőle megválni.
2021. aug. 30. 14:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Mivel tenyleg nincs semmi + hozza, igy en is korrektnek tartom a 3000-4000 forintot. De a 4000 tenyleg max.
2021. aug. 30. 19:58
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha minden benne van, a matrica és a poszter se hiányzik, akkor szerintem simán el lehet adni ugyanannyiért mint amiért megvetted. Azzal nincs gond ha te is átnézted párszor a képeket vagy meghallgattad a cd-t, csak ne legyen sérült és mehet
2021. szept. 11. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!