Mondanátok valami jó pörgős számot amit futás közben birok hallgatni?
Figyelt kérdés
Valami ilyen futós pörgős kell! Lehetőleg rock vagy metál de lehet bármi!2010. aug. 30. 11:50
1/12 anonim válasza:
2/12 anonim válasza:
El Taka Taka Los Karkis Remix
3/12 anonim válasza:
Rednex- Is he alive
4/12 anonim válasza:
Jimmy Cliff - Brown Eyes
5/12 anonim válasza:
7/12 anonim válasza:
RUnning Wild összes száma. ettől kifutsz a világból.
pl: Tortuga bay, The Rivalry, Black hand Inn, Freewind RIder, Battle of waterloo, Death, or Glory, Marooned, Pirate Song, Running Blood. keress rájuk.
8/12 A kérdező kommentje:
Na ez ZENE! :D köszönöm utolsó
2010. szept. 2. 10:11
9/12 anonim válasza:
utolsó vagyok, még esetleg tudom ajánlani
a W.A.S.P.-ot ( Wild Child, I wanna be somebody, Animal, L.O.V.E. Machine, stb)
a Motörheadet, ( Ace of Spades, Born to raise hell, orgasmatron, Built for speed, doctor rock, overkill, rock out, meg még rengeteg.)
a Judas Priestet ( Breaking the law, Painkiller, hard as iron, leather Rebel, Heil Patrol, one shot and glory)
magyarok közül a Lord, Sing-Sing, P.mobil, Beatrice, ezeket is tudom ajánlani. remélem tetszeni fognak.
10/12 A kérdező kommentje:
Tetszenek! :D Kössz
2010. szept. 2. 22:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!