Milyen érzést vált ki egy általatok régen hallgatott zene?
Figyelt kérdés
Nekem csomó zenéről, amit régen egy darabig hallgattam, egy régi időszak jut eszembe. Feljönnek régi gondolatok, érzések, és pl az, amikor 15 éves voltam és éppen milyen szituációkba kerültem akkoriban, amikor egy adott zenét hallgattam.
Másnak is van ilyen? Ti hogy álltok a zenékhez ezen a téren?
2021. aug. 21. 21:44
1/5 anonim válasza:
Igen, minden valamikori kedvenc zenémhez kapcsolódik egy időszak és hozzá események emlékei. :)
2/5 anonim válasza:
#1 ugyanez, és vonatkozik filmekre, játékokra is.
3/5 anonim válasza:
Bennem is mindenképp nosztalgikus érzés van akkor, ugyanígy zene, film, vagy játék hatására is, amik gyerekkoromban jelentek meg, akkor voltak népszerűek - azok a régi szép idők! :)
4/5 anonim válasza:
Van,mikor csak mosolygok,van,hogy libabőr és van,hogy kb.sírok. Szerettem a gyerek/tini/ fiatal felnőtt koromat,iskoláimat,munkahelyeimet,ahol a rádió szólt..
5/5 TR75 válasza:
Nekem van egy listám valami 10-12 zenével, amelyek mind-mind egy időszakot vagy egy konkrét személyt idéznek fel. Életem zenéinek nevezem őket. Nem a kedvenc zenéim, hanem olyanok, amikről valami vagy valaki az eszembe jut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!