Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményetek hogy Soojin...

Mi a véleményetek hogy Soojin elhagyta (G)I-DLE -t?

Figyelt kérdés

Én nagyon sajnálom hogy a továbbiakban öten folytatják zenei karierjüket. Soojin szerintem egy nagyon fontos tagja volt a csapatnak, kicsit túlzásnak tartom hogy a középiskolai viselkedése miatt kizárták. Elkövetett egy hibát a múltban, azóta megváltozott. Remélem a többi tagot nem fogja ez megzavarni és még sok új albumot ki fognak adni, bár attól félek hogy Soojin nélkül nem lesz az igazi. :(

Nektek mi a véleményetek erről?

2021. aug. 20. 14:52
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Már lettek ezzel kapcsolatban kiírva kérdések, sőt az egyiket én magam tettem fel. Részletesen leírtam h mi is történt. Egyrészt az "Elkövetett egy hibát a múltban" mondatod nem állja meg a helyét, mivel 99%-ban semmit nem követett el. Sőt már ott tart a dolog, h a kedves szinésznőcske aki megvádolta Soojint egy üzenetben az írta, hogy "Lehet h Soojin benne sem volt azok között akik őt zaklatták."

Tudni kell, hogy a csaj össze-vissza hazudozott, egyik hazugságból menekült a másikba.

Amit eddig tudunk, az, hogy Soojin nagy valószynűséggel azt sem tudja h ki ez a lány. Mert az igaz, hogy egy suliba jártak, de se nem egy osztályba és nem is egy épületbe, emeleten.

A színésznő egy betegségét is rá akarta fogni Soojinre, h miatta alakult ki. Amiről kiderült, h veleszületett. Erről ennyit. Szóval csak annyit szerettem volna, hogy Soojin nagy valószínűséggel semmit nem követett el. Egyébként az ügy kezdete óta, több nyelven követem a híreket róla, mert a második kedvenc bandám egyik tagjáról van szó.

De vannak biztos sokan akik szintén megtalálták ezeket az infókat.

Egyébként az a véleményem az egészről, hogy a Cube lehúzhatná már magát a

WC-n, és nem csak Soojin kirúgása miatt, hanem h tönkretette a CLC-t is és egyéb korábbi baromságaik miatt is, itt felhozhatnám Hyuna és EDawn ügyét is akik szintén kb a semmi miatt lettek kirúgva.

Szégyen és gyalázat, hogy egy ilyen cég még a színen van. Nem beszélve arról, hogy a kis szinésznőcskének, nem nevezem meg, mindenki utána tud nézni aki akar (aki rágalmazta Soojint), szóval neki boldog szép életet kívánok, remélem soha nem fog tudni tükörbe nézni és egyébként a méltó büntetését is megkaphatná, rágalmazás vétsége miatt. Egyszóval minden jót neki, hogy féltékenységből tönkretette valaki karrierjét. Gratulálok neki.

Egyébként sztem a (G)I-dle egy hattagú banda, nyilván követni fogom ezután is őket, mert sztem egy nagyon tehetséges és egyedi zenét játszó együttes.

De az biztos, hogy Soojin nagyon fog hiányozni belőle.

2021. aug. 20. 22:09
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen, ezt így egy kicsit rosszul fogalmaztam meg hogy "elkovetett egy hibát a múltban". És igen, a Cube tényleg gyalázat amit csinál, ahelyett hogy megvédené a zenészüket, kizárják őt. Ez a tettjük is teljesen rájuk jellemző.
2021. aug. 21. 00:21
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Rühellem a Cube-ot. A saját cége nem, de a rajongók példasan viselkedtek ebben a helyzetben. Közel 200 ezer alárás gyűlt össze a "Justice for Soojin" petíción. Szép teljesítmény. Szegény Soojin érezze h sokan állnak mellette ebben a nehéz időben.
2021. aug. 21. 05:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!