Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A zenészek nagy része miért...

A zenészek nagy része miért ennyire beképzelt?

Figyelt kérdés

2021. aug. 20. 12:43
 1/8 A kérdező kommentje:
Tisztelet a kivételnek!
2021. aug. 20. 12:43
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert úgy vannak vele hogy "van mire fel" beképzeltnek lenni
2021. aug. 20. 12:52
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi erővel azt is kérdezhetted volna,hogy az emberek nagy része miért ennyire beképzelt?
2021. aug. 20. 12:52
 4/8 anonim ***** válasza:
68%

Hány zenész van?

Hány zenészt ismersz személyesen?

2021. aug. 20. 12:58
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is vettem észere ilyesmiket. Nos, szerintem nem a zenészek beképzeltek, hanem a dalaikban mindig próbálnak egy jobb, képzeletbeli világot feltüntetni, és ez sokszor beképzeltnek tűnik.
2021. aug. 20. 13:01
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát egyénként egy világhírű elismert zenész, én azt mondom van mire neki! De ez persze nem az, hogy ne is lehessen megszólítani, vagy ilyenek, a többségükben tényleg látok egy kis hiúságot, de ha most találkoznék a kedvenc énekeseimmel, én elnézném nekik. Amúgy sokszor azért lekezelőbbek, mert rajongók millióival találkoznak, lépten-nyomon felismerik őket, van hogy zaklatják őket, ilyenkor lehet én se lennék olyan kedves.

Amúgy ehhez nem kell zenésznek lenni, rengeteg, a szakmájában sikeres ember egy idő után arrogáns lesz.

Engem abban az esetben jobban zavar, ha valaki a semmire hordja fenn az orrát, mondjuk egy valami magyar mulatós aki bivalybasznádon kívül sehol nem lépett fel, aztán azt hiszi hirtelen ő lett Sinatra.

2021. aug. 20. 13:12
 7/8 anonim ***** válasza:
86%

Nem feltétlen beképzeltség, sok ember van köztük is aki antiszociális, introvertált alkat, rohadt nehéz lehet állandóan jópofizni mindenkivel, biztos van olyan napjuk amikor ehhez halvány kedvük sincsen és emiatt bunkónak tűnnek, ami az ő munkájukkal egyből beképzeltség is. Én teljesen megértem őket, én is ilyen lennék A kategóriás hírességként, szórakoztatok meg kedveskedek eleget a színpadon, amúgy meg hagyjon mindenki békén.

Persze biztosan van olyan utolsó falunapokon fellépő zs kategóriás is aki tényleg elhiszi, hogy valaki és beképzelt erre de én most nem ezekről beszélek leginkább mert ők valójában szóra sem érdemesek.

2021. aug. 20. 14:35
 8/8 anonim ***** válasza:
80%
Eleve nagyon sok önbizalom kell ahhoz hogy kiállj a színpadra és lenyomd a nótát. Lehet ezt érzed beképzeltségnek.
2021. aug. 20. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!