Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért lép ki Soojin a (g)...

Miért lép ki Soojin a (g) idle-ből?

Figyelt kérdés

Egy kicsit le vagyok maradva😅

Sokáig nem voltam WiFi közelébe így lemaradtam a hírekről és most teljesen le vagyok sokkolva..

#zene #Korea #K-pop #(G) idle
2021. aug. 19. 15:33
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem kilépwtt, hanem kírúgták a cégtől egy olyan miatt amit nagyon nagy valószínűséggel el sem követett.

A vád az volt, hogy kb 10 éve, mikor 12 éves volt iskolában aggresszívan viselkedett egyik iskolatársával. Aki most 10 évvel később (mert ilyenkor kell ezzel előhozakodni ezzel, amikor már nem is lehet bebizonyítani) előjött a sztorival, amiért hiatusra küldték Soojint és pár napja ki is rúgták a Cube-tól. Még egyszer mondom, h egy be nem bizonyított dolog miatt. Sőt olyanokat is olvasni, h az illetőt elvileg nem is ismerte Soojin, mert azon kívül h egy iskolába jártak semmi kapcsolat nem volt köztük. Emmelett egy betegségét is Soojinre fogta, amiről kiderült egy veleszületet betegség. Szóval hazugságok sora miatt került ki a cégtől. Ha többet akarsz erről tudni, akkor priviben tudok küldeni sokmindent.

Nekem a második kedvenc bandám a (G)I-dle úgyh igencsak beleástam magamat a dologba. Egyébként sokan (köztük én is) egy Cube és Soojin közti problémára gondolunk, amit ezzel az oltára hazugsággal akarnak leplezni. Mert egyszerűen ilyen nincs, h valakit a semmiért kirúgjanak, vagyis koholt vádak miatt.

De a Cube-nak nem ez volt mostanában ez egyetlen baromsága, mert a CLC-t is gyorsan tönkretette még Soojin kirúgása előtt.

Szóval a lényeg h nem önszántából hagyta ott a (G)I-dle-t mondjuk így.

2021. aug. 19. 16:45
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm én is nagyon szeretem a csajokat eléggé sajnálom Soojin-t pedig szerintem ő volt a legkedveltebb tag. :(
2021. aug. 19. 17:13
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Azt, hogy ő lett volna a legkedveltebb tag ezt nem tudom, eléggé kiegyenlített az ő esetükben, de az tény h a bandának nagy szüksége lenne rá, mert egy karakter és egy tehetséges ember. Én is nagyon sajnálom őt. Egyébként ha gondolod itt ezen a linken tudsz csatlakozni a néhány napja indított petícióhoz.

[link]

Egyébként már elég szép számmal írták alá, jelezve, hogy mennyien nem értenek egyet ezzel a döntéssel.

Nagy valószínűséggel emiatt nem fogja a cég visszavenni Soojin-t sajnos, de biztosan jó lehet, egy visszajelzésre a cég felé, h valamit nagyon rosszul csinálnak és egy jelzésre Soojin felé, hogy ennyien mellette állnak, ami egy ilyen helyzetben nagyon fontos. (1-es voltam)

2021. aug. 19. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!