Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményetek James Hype...

Mi a véleményetek James Hype DJ-ről?

Figyelt kérdés

2021. aug. 18. 23:57
 1/3 DarkR_5875 ***** válasza:

Korunk egyik legnagyobb DJ-je.

Én személy szerint még senkit sem láttam aki úgy keverne mint ő.

2021. aug. 19. 17:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Pár live mixet megnéztem-hallgattam tőle, de kicsit beleuntam. Persze, show off az egész produkció, de aki ért hozzá, az látja és hallja, hogy hamar kimerül az "újdonság". Sokan tudják azt, amit ő, de ehhez az szükséges, hogy az egészet szétgyakorlod, és utána előadod. Nem igazán van benne az a varázs, amit az a DJ ad, aki a közönség reakcióját figyelembe véve adja elő a produkciót. Nyílván jó technikája van, meg jól csinálja, amit csinál, de ő is csak azért jó DJ, mert sikerült eladnia magát, rajta kívűl nagyon sokan vannak, akik képesek olyan szintű produkcióval előállni. És igen, pár mixet meghallgattam tőle, és igen jók, nem azt mondom, hogy nem, de elég kiszámítható egy kis idővel.
2021. aug. 31. 08:15
 3/3 anonim ***** válasza:

Pozitívum:

- Élvezi amit csinál, konstansan hozza mindig ugyan azt

- Jobban ért a keveréshez mint a mainstream DJ-k 95%-a

- Van saját zenéje is (mostmár)

Negatívum:

- Akkora arca van, mint kevés más DJ-nek. Olyan marha elégedett magával és a tehetségével, hogy olyan a világon nincs. Azt hiszi, marha egyedülálló.

- 20 másodperces videókkal Hype-olja (haha) magát a közösségi médiában. Ehhez kamu táncteret, kamu emberekkel rendez be, akik kamu buliznak a háttérben, ahol ő előad egy 20 másodperces, előre kitalált keverést

- Ne legyenek illúziók. Amiket megcsinál keverések, azoknak a jórészét nem improvizálja. Előre ki van találva. Van amelyiket többször is elsüti.

- Ha sokáig hallgatod, egy idő után nagyon egy kaptafa az elsőre érdekesnek hangzó keverése. Beloopol, rövidít, gyorsít, hangerőt rángat, lepörget. Kész.

- Ez már csak személyeskedés: De annyira ütnivaló feje van, hogy elmondani nem tudom :D. Ezzel a szőkített hajjal, barna szakállal meg öltözködési stílussal. 35 évesen úgy akar kinézni mint egy 15 éves.

Szóval technikailag nem rossz. De messze nem annyira jó, mint azt sokan, meg ő maga hiszi magáról. Ő egy fix műsort ad le.

Ezzel szemben egy Laidback Luke hozza ugyan ezt (ha nem többet) technikailag, cserébe ő az egészet jórészt helyben találja ki, alakítja az egészet a buli stílusához, energiájához és a emberekhez.

2024. jún. 18. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!