Mi a véleményed a Summoning black metal zenekarról?
Figyelt kérdés
2010. aug. 29. 00:47
1/9 anonim válasza:
birom a black metalt.ezt nem ismetem de gyorsan bele is hallgatom:D ku.va jo
2/9 anonim válasza:
Szerintem nem valami nagy szám. Átvették ezt az uruk nyelvet /ha jól tudom azt/, ami egy nagyon nagy ötlet, viszont a zene az pocsék. Ha egy kicsivel több kreativitásuk lenne a zenei téren, akkor kenterben verné az Ensiferumot, és a többi hasonló híres zenekart.
4/9 anonim válasza:
Érdekes a LOTR-os téma, de lehetett volna jobban is kivitelezni.
Amugy az Ensiferum folk, köze sincs a blekkmetálhoz...
5/9 anonim válasza:
Utolsótól köszönöm a kiegészítést. Írhattam volna Walknutot, The Ruins of Beverastet, Wolves in the Throne Roomot, Paysage d'Hivert, csak nem tudta volna hová tenni. Semmi köze sincs az Ensiferumnak a black metalhoz, mivel folk-viking-pagan metalt játszanak, és ebből csak 2 a black metalból eredeztethető...
6/9 anonim válasza:
Kukacoskodj csak ha akarsz, attól még rossz volt a felhozott példa
9/9 anonim válasza:
Az, hogy nagyon jó. Egyik legjobb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!