Ki ez az előadó? (leírás)
Sajnos csak beugrott valaki, akit korábban néztem. Idő kb 2016-2018
Tipikus producerek által kreált bulisabb-vidám pop lehet.
Az előadó egy fiatal lány. Egyenes hosszú barna haja van (esetleg sötét szőke). Úgy rémlik, hogy más helyről jöhetett,nem az éneklésből... talán disneys, de ebben nem vagyok biztos. Valami olyasmi beugrott, mintha magasban, naplementés fényekben énekelne... talán városi környezetben, magasan.
Pl ilyen Bridget Mandler elég közel van hozzá hangulatában (talán). Ja, és a neve is mintha ilyen rendes név lenne, tehát két tagból áll... lehet, hogy McValami?? Uhh,nagyon rossz,hogy csak így a homályból beugrott valami. Remélem létezik egyáltalán 😃
Azt hiszem vékony az orra. Tulajdonképpen egyetlen számot akarok meghallgatni
Úgy rémlik ez nem egy nagy szám valami, inkább olyan átlagos, kellemes... tipikus populáris. De nézettséget legalább 50 millióda raknám YT-n, de lehet, hogy van 500 is.
Köszönöm a tippelgetéseket!
Ohh,valami weinfeld vagy vinfield a neve, beugrott. De nem adja ki google 😃 nem tudom mi pontosan
Oohh,még vacakoltam vele. Steinfeld 😃
Ezek után képzelhetitek milyen volt nekem a suli... 🤣
De milyen hasznos így összeírni mindent, ami eszünkbe jut valamiről!! Csak előtúrtam a sok szemét közül! Kár, hogy vizsgán nincs ennyi idő googlezni 🤷♂️😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!