Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Kinek hogy tetszett a Balckpin...

Kinek hogy tetszett a Balckpink:The movie?

Figyelt kérdés
Nekem egy két résznél konkrétan borsódzott a hátam (jó értelemben), úgyhogy nekem nagyon pozitív volt. Habár volt egy kis fennakadás, mert a film angol felirattal kezdődött el. Egy csajszi ment ki szólni, hogy valami gáz van. Aztán elölről kezdték a filmet. Bár nekem nem lett vopna probléma az angol, csak össze voltam zavarodva, hogy most mi van, hogy rossz vetítésre néztem jegyet.

2021. aug. 4. 21:10
 1/10 anonim ***** válasza:
88%

Én még nem láttam, de szerintem meg fogom nézni.

Viszont elmondom most is, amit mindig elszoktam amikor ez szóba kerül.

Leginkább nem értem, hogy miért kell egy még fenálló bandáról filmet csinálni. Mivel nem teljes a pélyafutásauk. Legalábbis remélem, hogy van még nekik jópár év hátra. És akkor most hogy lesz? csinálnak mégegyet pár év mulva is? Vagy csak szimplán pénzhajhászatból csinálták, hogy ezzel is népszerűsítsék? Inkább nekem ez valsószínűbb.

Könyörgöm ez olyan, mint ékő emberről szpbrot állítani, vagy utcát elnevezni.

Voltak életrajzi filmek, de már cak akkor amikor már érdemben nem váéltozott a pályafutása az illető(k)nek. Amíg még aktívak, addig nem szoktak, mert baromság.

Szóval ez nekem változatlanul fura, de meg fogom nézni már cdak azért is mert érdekel, hogy egy 2016-ban debütált bandáról milyen filmet lehet csinálni. Ezzel nem akarom ledegradálni őket, de illik megvárni mikor a pélyafutásuk csúcsán túl vannak. Nekem ez a véleményem.

Sokkal jobbanérdekelne a nagy kpop cégekről szólő film. (JYP, YG, SM) Róluk lenne mit bemutatni.

2021. aug. 4. 22:50
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
*élő emberről szobrot állítani (bocsi a sok félregépelésért, késő van xd)
2021. aug. 4. 22:52
 3/10 A kérdező kommentje:
Annyit elárulok, hogy ez nem egy dokumentumfilm. A rajongóknak készült arra a célra, hogy kicsit visszahozzák a koncert feelinget, de majd úgy is meglátod miről szól. Jó szórakozást hozzá!
2021. aug. 4. 23:00
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Köszi, jó tudni legalább, hogy miről szól, de nem győztél meg, hogy nem pénzhajhászat és reklám az egész :))

De meg fogom nézni, mert szeretem a lányokat, bár a YG-t rühellem XD

2021. aug. 4. 23:36
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem is volt célom, hogy meggyőzzelek. A pénzhajhászás sajnos minden ipar szerves része :(
2021. aug. 4. 23:41
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez így van.
2021. aug. 4. 23:54
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Volt stáblista utáni jelenet?
2021. aug. 5. 07:18
 8/10 A kérdező kommentje:
Tudtommal nem volt.
2021. aug. 5. 09:18
 9/10 anonim ***** válasza:
23%
BTS-nek nem lesz filmje idén?
2021. aug. 5. 10:58
 10/10 anonim ***** válasza:
#9 azért most már álljunk le ezzel. Még jó, hogy nem sorozatot akartok. 2020-ban volt filmjük, most már minden egyes évben legyen? Tiszta röhej.
2021. aug. 7. 18:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!