Melyik könyvet ajánlanátok basszusgitár tanuláshoz?
Sziasztok! Kb fél éve vettem magamnak egy elég kezdő hangszert..
Azóta youtubon, videókból tanulgatok
Viszont most jobban beleásnám magamat az elméleti részekbe is..
Szóval ha valakinek van tapasztalata ilyesmi könyvekkel kapcsolatban…az kérem írjon :)
Kottát tudsz olvasni? Ha nem, akkor feltétlenül tanulj meg, mert sokkal könnyebb úgy játszani, mint mások mozdulatait utánozni.
Hol tartasz a tanulásban? Olyan könyvet szeretnél, ami az alapokról szól vagy már nehezebbet?
Lehetne ezer féle utat, kiadványt javasolni, nem lenne olyan, amibe valaki nem kötne bele, mert neki más a véleménye. Viszont egy biztos, valahogyan el kell kezdeni.
Én ezt ajánlom: [link]
A tabokat már nagyjából tudom értelmezni, ha valami újjal találkozom akkor, annak mindig utána nézek.
Szóval eddig csak számokat tanulgattam, amik viszonylag könnyebbnek tűntek nekem..
Pl: Seven nation army, Bombtrack, Money… azt nem állítom hogy tökéletesen eltudom őket játszani, de próbálok minél többet gyakorolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!