#5 Te milyen stílust hallgatsz? Hadd mehessek már én is oda leugatni azt amit te szeretsz.
Egyébként klasszikus szempontból a 2.generációs bandák, abból is a korábbi évek voltak a legjobbak szerintem. Bár elfogadom, hogy ezek mai "füllel" nehezen befogadhatóak. Ezért a jelen erát mondanám mivel sok együttes nagyon jó kis pörgős számokkal áll elő. A 3.generációs bandák is inkább már ezt a stílust választják.
2018-2020-as évek az újonnan debütált együttesek szemponjából is kifejezetten erős volt. Leginkább női bandákat hallgatok, de úgy gondolom, hogy az Iz*one, az ITZY, a (G)I-dle, az Aespa, az Everglow kifejezetten jó zenékkel ajándékoz meg minket. Bár sok szempontból ez már erősen különbözik a klasszikus kpop bandáktól, de ettől függetlenül nagyon jó. És bevallom, hogy ezeknek a bandáknak is a legújabb számaik, albumaik a legjobbak (persze imádok nosztalgiázni is). Amit az Everglow és a (G)I-dle csinál az utóbbi időben az zseniális. Nekem ezek tetszenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!