Csak én érzem úgy, hogy a magyar zeneipar minősége hanyatlóban van? A zenekar, együttesek nevei is számomra azt sugallják, inkább meneküljek...
Figyelt kérdés
Pl. Dzsudlo, Ginoka, myneaxmanuel... És még sorolhatnám... Mik ezek? Miért vannak ezek? Hová lett a minőség?2021. aug. 1. 09:28
1/9 anonim válasza:
Szokásos...
Parancsolj:
https://www.youtube.com/watch?v=P6D4pAukKys
A minőségi zene ott van, csak be kell tudni fogadni és meg kell tudni találni.
3/9 anonim válasza:
Ez teljesen természetes.
Régen nem engedtek gitár közelébe csak profi embereket.
Most meg bárki lehet sztár.
Ettől függetlenül még mindig van jó magyar zene.
4/9 anonim válasza:
Rossz helyen keresed a minőségi magyar zenét. Szerencsére még akad belőle bőven, de elvesznek a sok szenny között. (Illetve nem kapnak lehetőséget arra, hogy a rádióban leadják a dalaikat)
5/9 anonim válasza:
Kb. ez volt az utolsó magyar szám ahol még érdekelt a magyar könnyűzene:
https://www.youtube.com/watch?v=i_dtVG5SpOo
És az a vicc hogy ez paródiának indult és mára egy beteljesült jóslat lett belőle.
6/9 anonim válasza:
Nagyon is jól érzed! Persze mindig van kivétel, de a magyar zene a béka segge alatt van, ezért sem hallgatom őket. Akiket meg “sztároknak” neveznek annyi tehetséggel én is lehetnék sikeres énekes itthon.
7/9 anonim válasza:
Szerintem is így van és globális világjelenségnek tartom. Úgy 15 éve nem is követem a zenei slágereket, nincs a zene mögött semmi, nincs stílus, nincsenek harmoniák, életérzés, minden olyan balkáni elvont nyafogás. Mi vagyunk még egy páran akik értik még a zenét ezt kéne valahogy átadni, megtanítani a fiataloknak ha lenne rá mód de csak mennek a saját fejük után és csodálkoznak hogy egy két év zenei pályafutás után elfelejtik őket.
8/9 anonim válasza:
7-esnek igaza van, múltkor hallgatgattam 15-20 évvel ezelőtti számokat és van bennük valami vitalitás és életkedv ami ma legtöbbször hiányzik.
9/9 anonim válasza:
A minőség folyamatosan romlik globálisan is nem csak itt Magyarországon mert sajnos erre van igény. Ennyi az értelmi kapacitása a mai fiataloknak. A mesterséges intelligencia fejlődésével lassan már ténylegesen bárki lehet zenész és semmi tudást, tehetséget nem igényel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!