Miley Cyrus szerinted jól néz ki?
Figyelt kérdés
Szerintem nagyon jól néz ki! de a ti kérdéseiteket várom!2010. aug. 28. 16:34
1/14 anonim válasza:
Sminkel szép,de láttad anélkül?Háát nem valami szép,pedig még nagyon fiatal,mi lesz 30 éves korában...
2/14 anonim válasza:
Ez én kérdésemet várod? :)
Amúgy szerintem túl kislányos.
4/14 anonim válasza:
szerintem szép, és nőies, mivel már nem játszik a Hannah Montanaban kislánykényt, azt nyilatkozta h műmelleket akar csináltatni, de ez az ő dolga. valaki azt mondta h 25 évesnek nézte pedig még csak 18 lesz. én szeretem a zenéjét, és Mileyt is, kedves, és aranyos.
5/14 A kérdező kommentje:
hát én a legutolsó válaszolónak adok igazat! a számból vette ki a szóót!
2010. aug. 28. 16:57
6/14 anonim válasza:
szerintem szép, de valamiért nem bírom :S most lepontozhatsz, de ezen akkor sem tudok változtatni :/
7/14 A kérdező kommentje:
nem pontozlak le! nem szeretheti mindenki! de legalább nem írsz baromságokat! mert ugye azért mert nem szereted attól még mondhatod rá hogy jól néz ki!
2010. aug. 28. 18:29
8/14 anonim válasza:
csúnya sminkkel is annélkül meg főleg
9/14 A kérdező kommentje:
na hát ezt jelentem! külömben ha nem tetszik a kérdés mi a f@sznak válaszolsz rá???
2010. aug. 28. 21:29
10/14 anonim válasza:
Miért? Válaszolt a kérdésedre. Egyáltalán nem használt csúnya szót, és kioktató hangnemet sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!