Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Magyarországon tényleg ennyire...

Magyarországon tényleg ennyire nem ismert a Synthwave/Darksynth/Cyberpunk/RetroWave műfajok?

Figyelt kérdés
Perturbator, Carpenter Brut, The Powerwalker, Street Cleaner, Cyberthing!, The Neon Droid, Timestalker, csak, hogy párat felsoroljak. Csak én hallgatok ilyen jellegű zenéket? A haveri körömből, senki, nem ismerek senkit, aki ismerné őket, max általam ismerik, akiknek megmutattam.

2021. júl. 28. 19:04
 1/8 Ramiz ***** válasza:
100%
Ezeket én sem ismerem, de a felsorolt stílusokból szoktam hallgatni.
2021. júl. 28. 19:15
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is szoktam ilyeneket hallgatni.
2021. júl. 28. 20:35
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nos ezek eléggé "réteg" stílusok, nem várhatod el, hogy mindenki ismerje... megnyugtatlak, nem csak magyarországon nem ismeri mindenki.
2021. júl. 28. 22:26
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én ismerem őket
2021. júl. 28. 22:44
 5/8 anonim ***** válasza:
Szoktam én is, főleg youtube live channeleket.
2021. júl. 29. 06:45
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Tapasztalatom szerint Magyarországon a synthwave, retrowave stb. eléggé underground műfajnak minősül, bár tudtommal maga az elektronikus zene sem igazán népszerű. Én zene téren mindenevő vagyok, így szépen lassan megismerkedtem az ilyen típusúakkal is.
2021. júl. 29. 18:06
 7/8 anonim ***** válasza:

Így felsorolva én se ismerem ezeket az előadókat, de a műfajokat igen.

Elég sokat is hallgatok ilyen 2-3 órás synthwave, retrowave mixeket a youtube-on, de bevallom őszintén, nem túlzottan érdekel, hogy ki csinálta.

2021. aug. 4. 18:09
 8/8 anonim ***** válasza:
A Neonhullám közösségben sok ilyen emberkét találsz. ;)
2021. szept. 28. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!