Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Melyik ez a '80-as évekbeli...

Melyik ez a '80-as évekbeli német DISCO szám?

Figyelt kérdés

Volt egy szám, amit nem találok a neten. Nem tudom az előadóját és a szám címét sem. Egy nő énekli. Nem tudom hogy egy együttesben vagy szóló. Végighallgattam Kim Wild összes számát, mert arra hasonlít de nem találtam. Discosok adták egymásnak kazettán és azt másolgatta a bátyám

Ilyen a dalszöveg. Előre bocsájtom hogy nem tudok németül, így csak azt írom le ahogy kiejtik. Ezt énekli az énekesnő :

Don zéből, zéből, zéből, zéből is záttenstajd. Bjúnó rájenhajd. Búnó já,á áá

Előre is köszi

2021. júl. 28. 18:25
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Sandra és az Arabesque bár németek voltak, de angolul énekeltek! Amit a kérdező leírt, az viszont tényleg erősen németes hangzású!

A szövegéből ilyen “trappolós”-hangzásúnak képzelem el. (?)

Esetleg én a Dschinghis Khan -együttesre tudok gondolni, ami ilyesmi hangzásvilággal és németül énekelt, próbáld annak a számai közt is keresni, hátha!

2023. szept. 19. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!