Joey Jordison, Slipknot eredeti dobosa meghalt csak 46 evesen. Szerintetek?
Csaladja szerint bekeben halt meg, rendorseg nem talalt kabitoszert ahol elhunyt - csak szerintem gyanus, hogy onkezuseg a legvaloszinubb?
Az evek alatt sokat romlott szerintem az allapota.
Szinte miuta kirugtak a Slipknotbol minden interjuban elmondja mennyire szerette/szereti slipknotot, milyen egy szenvedelye, voltak meg zenek amik befejezetlenek maradtak, amiket irt.
Meghizott, volt egy allitolagos megbetegedese (ki tudja hogy valojaban mi tortent).
Alapitott egy ket bandat, nem voltak sikeresek.
Majd ahogy haladtak az evek, egyre kevesebbet koncerteztek, majd semennyit, Joey mindenhonnan eltunt kb., semmi hir rola sehol 2 - 3 evig, meg a sajat weboldalan sem.
Erre ma jon a hir, hogy bekeben elhunyt.
Szerintetek?
B*asszátok meg, az egyik legjobb dobos volt a világon, nem hiszem el!!!! 😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥
LEGYEN BÉKÉD ÉS ÖRÖMÖD A TÚLVILÁGON TESTVÉR! 🕊️🕯️
Szegény Joey. :(
Szerintem is nagyon leromolhatott megint az állapota az utóbbi időben. A legutóbbi videókban is, amiket láttam vele, sántítva járt.
Nyugodjon békében.
Szerintem könnyedén lehet,hogy álmában hunyt el,de bármi lehetséges,emellett lehetséges nem kiderült betegségről is szó, bármi lehet a háttérben.
Nyugodj békében Joey!🖤
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!