Mi a kedvenc számotok a BLACKPINK-től?
How you like that a kedvencem
#16-os Miért ég és föld?Mind a kettõ egy Koreai banda,különböznek,de azért nem kell megmagyarázni,hogy miért egy csoportba sorolják.A Black Pink szerintem népszerūbb,mint a Bts (mind a ketõtt kedvelem),így már nem emiatt a kulcsszó miatt kattintanak rá+ne utáld a lányokat,csak mert õk közelebb vannak a fiúkoz :))
Pink Venom, How you like that, DDU-DU DDU-DU, Typa Girl, Kill This Love, As If It's Your Last, Boombayah, Forever Young, Kiss and make up, See u later, Really (Lisa rap-je nagyon tetszik)
Szólók:
Jennie - You & Me
Rosé - On the ground és Gone
Lisa - Lalisa és Money
Rosé a kedvencem, utána jön Jisoo, utána Lisa, utána Jennie! Valójában az Ice Cream-et én sem szeretem nagyon, de azért, mert el lett b*szva (bocsánat a kifejezésért) azzal, hogy odament Selena Gómez is!
Kedvencek:
Rosé
Lisa
Jisoo/Jennie
Kedvencek (nagyon sok lesz):
2016:
Boombayah, Whistle, Playing With Fire,
2017:
As If It's Your Last,
2018:
DDDD (Jennie rapje😍), Forever Young, Really (Lisa rapje😍)
2019:
Kill This Love (JenLisa rap😍), Don't Know What to Do, Kick It (természetesen Lisa rapje😍)
2020:
Lovesick Girls, Pretty Savage, Sour Candy (ft. Lady Gaga), és egy kicsit az Ice Cream
2022:
Pink Venom, Typa Girl, Tally, Yeah Yeah Yeah, The Happiest Girl
Szólók:
Lisa - SG (ft. DJ Snake, Meghan Thee Stallion, Ozuna), Lalisa
Rosé - Hard to Love
Jennie - Solo, You & Me (remix)
Jisoo - Flower, All Eyes On Me
Néhány kivételével az összes a kedvencem. Ebből levehettétek. Ja és egy kérdés a kérdezőhöz: Szerinted miért annyira beképzelt Lisa és Jennie? Ők nem beképzeltek, hanem cukik, és aranyosak. Ezt még fanmeeting-en is látni lehet rajtuk. Meg koncerteken. Én vagyok vak, vagy csak te látod így?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!