Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mit gondoltok Pop Smoke-ról?

Mit gondoltok Pop Smoke-ról?

Figyelt kérdés

Sziasztok kiváncsi vagyok ki ismeri úgy igazán , és ki szereti a zenéit Smoke-nak , engem az eleje óta megfogott a hangja , a kisugárzása , az aroganciája , a tehetsége stb stb.. büszke vagyok rá , hogy az MPR- óta hallgathattam , és követhettem a berobbanását , Fivio-val együtt újra játékba hozták a drill zenei műfajt Amerikába, sajnálom hogy meghalt , nehéz belegondolni ,hogy mit érhetett volna még el...

Szóval milyen véleménnyel vagytok Pop Smoke-ra?

#Pop Smoke #Woobackbaby #Canarsiecrip #092mlboa
2021. júl. 23. 07:17
 1/4 anonim ***** válasza:
22%
Gagyi.
2021. okt. 22. 16:05
 2/4 anonim válasza:
Gec¡ nagy 🐐
2022. jan. 6. 23:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Kár hogy meghalt pedig nagy jövő állt előtte a top 10 sztár pasijaim között ott van annak ellenére is hogy meghalt
2022. márc. 10. 15:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Egy kutya volt a többi gagyi "rapperrel" együtt. Nekem nincs bajom a trap zenével, de ő egyáltalán nem volt egyedi, utánzó hülye, kis majom volt, de azért nyugodjon békében.
2022. okt. 28. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!