Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ha összeírnátok 10 db zenét,...

Ha összeírnátok 10 db zenét, amit szívesen hallanátok mondjuk egy koncerten, akkor mely számok lennének köztük ? Részletek lent!

Figyelt kérdés

A kevés pont, aminek meg kéne hogy feleljenek a számok:

-Először is 10 darab szám címet kell megnevezni

-Rock, blues rock, classic rock, hard rock, metal, punk rock, stb... (tehát a lényeg, hogy egy rock koncertről lenne szó és minden aminek a rockhoz van köze) stílusban legyen.

-Ugyanattól az előadótól 2 db számot nem lehet írni (hogy változatos legyen)

-Illetve HA LEHET :D akkor ne csak 1 műfajból válasszatok előadót + számot.

((Esetleg zárójelben + 1(!) számot lehet írni ha egy bizonyos előadónál nem tudod eldönteni, hogy melyik szám lenne))

Valamennyi válasz után lehetne summázni, hogy a legtöbbet szerepelt számok felkerüljenek egy végleges(ebb) mindenki válasza által Top 10esnek nevezett listára.

Köszi ha beszállsz!! ✌️😉

21/L

2021. júl. 20. 01:01
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Bon Jovi - It's my life

Green Day - American idiot

Korn - Falling away from me

Metallica - Enter sandman

Linkin Park - In the end(itt nagyon nehezen tudtam volna dönteni, úgyhogy maradtam egy klasszikusnál)

Nirvana - Smeels like teen spirit

Queen - The show must go on

Rammstein - Amerika(emelett a Rammsteintól még volt egy-két ötletem)

Slipknot - Unsainted

System Of A Down - Toxicity(itt is viszonylag nehéz volt dönteni)

Lehet, hogy kicsit sok lett benne a nu metál, remélem nem baj:))

+1 meg bármi, ami a Linkin Parktól van

2021. szept. 25. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!