Mi nem tetszik abban a zenében, amit nem szeretsz? Miért nem tetszik?
Gondolom nincs a Földön olyan ember, aki mindeféle zenét szeret. Te melyiket nem szereted és miért ? Milyen zenét hallgatsz.
Kort, nemet írhatsz, de nem muszáj.
a disco zenét utálom. nemtudom megmagyarázni, egyszerűen csak szarnak tartom, nem tetszik. le lehet pontozni, de nem sok érteleme van, hiszen mindenki mást szeret.
továbbá nem szeretem sp-t. talán ezt nem kell magyarázni xD
nem szeretem még lenatól a sattelite-ot. annyira idegeítő az a szám :S valamit csinálhatott volna az akcentusával a csaj, bár a hangjánál még az sem zavaróbb.
meg a we speak no americano is egy k*rva szar szám, akárki akérmit is mond...
na most kipanaszkodtam magam :D
amúgy rockot, pop-punkot hallgatok legtöbbször. kedvenc együtteseim: a simple plan, all time low, you me at six, the used
17/L
Hangulatfüggő....Ha muszáj mindent meg tudok hallgatni...
A mulatósokat és a retro magyar disco meg ilyen szarokat utálom nagyon :D
De az új amerikai műpunk bandákat, meg a kemény metálokat se szeretem vhogy bántja a fülemet....valamint nem szeretem a divatbandákat sem...ha már minden tini kis pun*i azt a bandát hallgatja amit én akkor annak kuka
lenne...
Szerencsére ilyen nem nagyon fordult elő eddig :D
Amúgy Nirvana, Pearl jam, Kyuss .... meg még soksok :)
20/f
az ordítóst...
az miaz.nem is éneklés meg semmi O.o
olyat én is tudok.xd
Tudom, mire gondolsz, de azt kötve hiszem, hogy tudsz olyat.
Köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!