Ki milyen gyakran hallgat fülhallgatóval max hangerőn zenét?
Figyelt kérdés
2021. júl. 15. 16:09
A kérdező szavazást indított:
Én mindig max hangerőn hallgatom
Én néha hallgatom max hangerőn
Én nem szoktam max hangerőn hallgatni
24 szavazat
1/1 anonim válasza:
Max hangerőn?
DAC+AMP-vel azért ha maxon hallgatnék szerintem nem kéne többet semmit sem hallgatni, definiáld.
De van olyan fejhallgató amit ha rákötnék telefon, meg sem szólalna max hangerőn sem nagyon, pl. DT770 Pro 250OHM
Ez nagyban függ az eszközöktől is.(leginkább az AMP-től és a fül/fejhallgató impedanciától)
Hangosan szoktam, de akkor sem éri el még azt a szintet hogy egyből elveszítem a hallásomat. Nyilván tisztában vagyok vele hogy akkor fejfájás következik, néha előfordul. Eleinte jó hogy hangos, de aznap még simán megbánom... (nyilván más hangosan otthon egy csendes szobában és egy tömegközlekedési eszközön, utóbbi károsabb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!