Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Tánctanárok, érdekelne, hogy...

Tánctanárok, érdekelne, hogy mit csinál egy tánctanár, ha a tanítványa a lelkiállapota miatt nem tudja folytatni az órát? Elküldi a diákot az öltözőbe és utána megy és magához öleli megvígasztalja vagy nem megy a diák után?

Figyelt kérdés
Már február óta jár ez a kérdés a fejemben és nagyon szeretném megrudni és nagyon hálás leszek a válaszért!
2021. júl. 14. 15:37
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt nem fogja magára hagyni a csapatot egy ember miatt, hiszen ott van a többi tanítványa, akik befizették az órát. Csak nem fog játszani az ő idejükkel meg a pénzükkel sem. Bár az is kérdéses hogy hogyan van kiborulva meg miért, de szerintem aki nem érzi magát lelkileg felkészültnek arra, hogy összpontosítson az órára, az otthon marad aznap (hacsak nem kiskorú és a szülei zavarták be oda).

Amúgy meg nem hinném, hogy egy tánctanár ölelget egy diákot, mert, ha veszünk egy kőkemény táncórát, ahol ő is ugrabugrál, a tanítványai is, szakad róluk a víz, nem hinném, hogy elég gusztusos lenne akkor ölelkezni vagyis én nem szívesen tenném.

Egyszer kaptam ölelést valakitől, akinek a hónalja volt izzadt, már az önmagában elég volt, egy életreszóló élmény. :D

Persze az is kérdés, hogy mit tanít a tanítványainak, mire készülnek. Nyilván egy szalagavatóra, ahol egy könnyebb mozdulatokból álló sorozatot kell bemutatniuk a diákoknak, nem lesznek leizzadva, ugyanúgy, ha a diákjai még nagyon picik vagy, ha a 60+ korosztályt táncoltatja meg, bár az is kérdés, hogy melyik 60 év feletti omlik össze lelkileg nyilvánosan.

2021. júl. 14. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!