Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Csak engem idegesít a "Kaachi"?

Csak engem idegesít a "Kaachi"?

Figyelt kérdés

Tényleg én nem utálom öket de miért mondják magukat k pop csapatnak?! Tiszta Oli London.. Egy koreai sincs tudomásom szerint a csapatba. A Logojuk is tiszta copy 😆

Amúgy a zenéük nem lenne borzalmas sima pop zenének de k pop-nak szerintem szànalmas.

Na mindegy saját véleményem!

2021. júl. 12. 21:39
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Engem is egy kicsit.
2021. júl. 12. 21:49
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ezek még léteznek? :D

Amikor debütáltak, nagy visszhang volt körülöttük, de azóta nem hallottam róluk. Annak idején meghallgattam a debüt számukat, hát elég gyenge volt. Szerintem sem mondható kpopnak az amit csinálnak, nemcsak azért mert nem koreaiak, hanem mert eleve nem a koreai szisztéma szerint debütáltak, nem volt gyakornoki idő, amikor felkészültek volna, ez meg is látszik a minőségen.

Ennek ellenére nem kellene gyűlölethullámot zúdítani rájuk, egyszerűen figyelmen kívül hagyni, Oli Londonnal is ezt kellene, nem pedig adni alá a lovat mégjobban. 😑

2021. júl. 12. 21:57
 3/3 anonim ***** válasza:
85%

Nekem nincs gondom azzal amikor egy nem-koreai, mondjuk úgy nem ázsiai debütál egy kpop csapatban, mert, ha valakit ez zavar akkor ne hunyjon szemet az olyan idolok felett akik japánok, thai-ok stb. Amíg koreaiul énekelnek és hozzák a koreai színvonalat addig kpop, akkor is, ha külföldiek.

Nekem a Kaachi-val az volt a gondom, hogy csak simán rosszak és ennyi. Ha esetleg egy tiszta koreai csapat lett volna akkor is ugyanezt gondolnám.

2021. júl. 13. 06:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!