N. Eked tetszik ez a szám? :D (lent+link)
Figyelt kérdés
Szóval, szerinted milyen ez a szám, mert a szövege engem emlékzetet egy srácra :D ezt el kellett mondanom és ma egész nap ezt hallgatom :DDD neked bejön? http://www.youtube.com/watch?v=MTONlxRPuhA
I gave u my heart and a sweet love letter
but u gave it right back said i like her better
2010. aug. 27. 11:50
4/11 anonim válasza:
Ez amúgy most rock akart lenni ?
Amúgy nem.
5/11 anonim válasza:
ez rock ? :O
xD
nem black metal ?:O
pff. xĐ
dehogy tetszik.. :D
6/11 anonim válasza:
Nem. Ez nem rock. Jézusom. Főleg nem black metál.
Ez divatrock.
7/11 anonim válasza:
tudom xĐ azé mondom..még azt mondják erre a $zärra hogy rock?? :S pff xD azé mondtam hülyeségből h black metal xDXDXD
idióták :S
még ien Sz@*rt ... hogy lehet ilyet hallgatni? :S +o(
8/11 A kérdező kommentje:
édesem mindenkinek más az ízlése, ha nem tetszik a zenét oltsd ne azt aki hallgatja ^^ eszed legyen :DDDDDD
2010. szept. 5. 17:45
10/11 anonim válasza:
Nekem nincs vele bajom, egy könnyű kis romkomban elhallgatnám, amúgy viszont nem jutna eszembe csak úgy hallgatni. Divatrock, de azzal mi a baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!