Az osztálytársaimnak miért baj az, hogy ez a szám a csengőhangom?
18 éves vagyok, még pár éve hallottam ezt a dalt valahol, és nagyon megtetszett.
Erre kaptam több osztálytársamtól is olyan jelzőket, hogy lapos a fejem, meg hogy nincs agyam stb. A lányok is rákapaszkodtak a témára, olyanokat mondanak, hogy meleg vagyok emiatt, meghogy ilyen dalokat csak az ősemberek hallgatnak stb.
De mit csináljak? Megutálni nem akarom ezt a számot, annyira a szívemhez nőtt.
Ne is foglalkozz velük. Ez róluk szól, nincs zenei ízlésük. Gondolom mindíg a legújabb zenéket (vagyis zörejeket) hallgatják. Nekik a zene unalom űző és nem élvezeti dolog. Ők nem azokat a zenéket hallgatják ami megtetszik nekik, hanem ami a divat.
Nem szabad velük törődni, mert ők azon idegesítik magukat, hogy milyen a csörgőhangod, te meg azon, hogy fikázzák. Neked lesz könnyebb röhögni rajtuk, ha leszarod amit rá mondanak.
Ők nem a tetteikkel akarnak kitűnni, hanem mások lehúzásával. Nem magukhoz viszonyítanak, hanem másokhoz.
Én 16 évesen ilyensmiket is hallgatok egészen Bach tól a 90es évekig.
Vágd be az elejére ezt aztán szóljon tovább:
az osztálytársaid gyökerek
ezek szerint ez az alapmű sincs meg nekik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!