Mi lehet ez a zene? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Nagyon régen, szerintem több, mint 5 éve, kaptam egy másolt cd-t. Egy 15 perces szám volt rajta, r'n'b volt. Annyit tudok róla mondani, hogy az egész egy kiabáló feka hanggal kezdődik, valami olyat mond, hogy 'everybody in a mutherfucking building..' és kiabál tovább, aztán jönnek a zenék. Kb. öt zene van egymás után és misteeq - scandelous kezd, aztán van benne még valami nő, aztán jojo, az ő számának már nem tudom a címét:S az utolsó számot pedig férfi énekli.
Ennyit tudok róla most hirtelen. Nagyon mekgöszönném, ha valaki ismerné ezt, és segítene nekem!
2010. aug. 27. 10:17
1/2 A kérdező kommentje:
megtaláltam az elején lévő hangot..
http://www.youtube.com/watch?v=oaLxdY7_uJ4
0:55-től 1:05-ig
ő az a hang. csak persze zene nélkül.
2010. aug. 27. 10:23
2/2 A kérdező kommentje:
szóóval..
fatman scoop indít,
átvált scandalousba
.
2010. aug. 27. 12:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!