Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Martin Garrix miért tesz úgy,...

Martin Garrix miért tesz úgy, mintha ő találta volna fel az elhangolt fűrészfog oszcillátort?

Figyelt kérdés
És persze minden számában pofátlanul túltolja a használatát.

2021. júl. 7. 18:18
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert ezzel sok pénzt lehet kaszálni.
2021. júl. 7. 18:21
 2/7 A kérdező kommentje:

Magyarán primitív hazugsággal sok pénzt lehet kaszálni??

Azt hittem, ez csak magyarországon van így, külföldön valamivel talán igényesebbek az emberek.

2021. júl. 7. 19:01
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi van? Az, hogy szerinted "úgy tesz, mintha ő találta volna fel...", az szerinted hazugság? Tehát hazudsz?
2021. júl. 7. 19:20
 4/7 A kérdező kommentje:

#3: Neeeeeee kezdjük a hülyeséget meg a félrebeszélést, oké?

Martin Garrix úgy tesz, mintha az ilyen 50+ éves marha alap elektro zenei dolgokat ő találta volna fel. Az ilyen végtelenül leegyszerűsített, neszesemmi-fogdmegjól "oktatóvideóiban" előszeretettel így viselkedik, így adja elő a dolgokat.

A zenéi meg - 1-2 számot leszámítva - arról szólnak, hogy tekeri a szénné detune-olt, visító, 0dB RMS fűrészfog lead-eket/szőnyegeket.

És Ő ezzel feltalálta az elektronikus zenét. És Ő találta fel, mert dögölj meg paraszt, márpedig Ő akkor is feltalálta.

Utána meg arról kell szólnia mindennek, mennyire-de-mennyire-de-mennyire űber szerény csávó.

Komolyan..... ambivalencia a köbön.

2021. júl. 7. 19:30
 5/7 anonim ***** válasza:
Oké, majd ránézek. Valahogy meg se fordult a fejemben, hogy garrixtől kéne tanulnom, de nem is feltételeztem, hogy egyáltalán oszt ilyesmit. Nem értem, mitől bír számodra az összes többi videónál fontosabb lenni ez, mikor írod is, hogy minden, csak nem hasznos. Megsasolom holnap valamikor.
2021. júl. 7. 23:50
 6/7 anonim válasza:

"Azt hittem, ez csak magyarországon van így, külföldön valamivel talán igényesebbek az emberek."

Mert naív vagy + nem ismered a marketinges dolgokat

2021. aug. 19. 21:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Áh, azóta se vettem rá magam, hogy ebbe öljem a szabadidőmet... :)
2021. aug. 20. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!