Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szoktátok követni az Euróvíziót?

Szoktátok követni az Euróvíziót?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek az idei zenékről? Nálatok hogyan néz ki a sorrend? Melyik év volt a kesvencetek?

2021. júl. 7. 09:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
53%
Kitalálom a tied 1994. :D
2021. júl. 7. 09:31
 2/13 anonim ***** válasza:
79%

Nekem a kedvenc Eurovízióm az 1972-es.

Noha voltak a mezőnyben gyengébb dalok is, a legtöbb dal egész jó volt, az ír és a Svájci versenydalok pedig a mai napig a kedvenc eurovíziós dalaim.

2021. júl. 7. 11:12
 3/13 anonim ***** válasza:
74%
Nem. A csapból is az LMBTQP-propaganda folyik, nem fogom még a tévében is azt nézni.
2021. júl. 7. 17:22
 4/13 anonim ***** válasza:
59%

Egyáltalán nem követem! Külföldön hamar megvan a fellépő, akit nagyon tehetségesnek tartanak, Magyarország viszont annyira szigorúan veszi, hogy ezt egy többrészes előkészítő versenyműsor (A Dal) dönti el - kész röhej!

De amúgyis tönkmindegy lenne, mert a külföldiek is úgy megbundázzák, hogy Magyarországnak esélye sincs nyerni! Néhány éve volt, hogy Magyarország egészen a 3. helyig jutott, aztán az utolsó 1-2 versenynapon úgy visszaesett, hogy végül csak vagy a 17., vagy a 25. helyen végzett (nem emlékszem pontosan) - ezt tutira megbundázták, mert annyira rühellenek minket magyarokat, normális menetelben hirtelen ekkora "mélyrepülés" nincs!

2021. júl. 7. 22:41
 5/13 anonim ***** válasza:
65%

2-es vagyok

Miért kellett a válaszomért lepontozni? Indokokat várok!

2021. júl. 8. 10:36
 6/13 anonim ***** válasza:
93%

Imádom, talán 2014 vokt a kedvencem eddig. Az idei év is szuper volt, a top 3-mam: 1.Bulgária

2.Málta

3 Oroszország

2021. júl. 11. 14:50
 7/13 anonim ***** válasza:
76%
Tavaly óta nem követem, mert már tényleg sehol nincs a színvonal. Eddig megállta a helyét legalább mint giccsparádé, de a tavalyi és az idei mezőny... annyira katasztrofális, hogy szavak nincsenek rá. Kedvenc évem nincs, vegyesen válogatok mindenhonnan, de tény, hogy a 90-es években és azelőtt sokkal-sokkal jobb volt.
2021. júl. 11. 15:57
 8/13 anonim ***** válasza:
20%
Imádom az egész versenyt! Az ideiek közül, huhh, nehéz lenne választani, annyi kedvenc dalom van, de a francia, a svájci, a ciprusi, a görög és a horvát dal mindent vitt nálam. Aki azt mondja, hogy lezüllött a színvonal az nem is nézte. Szerintem nagyon is látszott hogy a sajnálatos tavalyi kényszerszünet miatt idén mindenki odatette magát, az elődöntőkben kiesett versenyzők is. Meg a díszlet némelyik produkciónál... Tényleg elképesztő hogy az egész élő adásban ment. Kedvenc évem nincs, talán némelyikre tudnám azt mondani hogy gyengébb volt, mint pl. 2017 vagy 2012.
2021. júl. 14. 01:05
 9/13 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem, meg aki azt mondja, hogy jók a dalok, az nem ért a zenéhez :)
2021. júl. 14. 06:40
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Normális esetben meg izlésröl nem vitatkozunk...
2021. júl. 14. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!