A siófoki plázsos bulira beengednek oltási papírral?
Figyelt kérdés
A védettségi kártyám több mint másfél hónapja nem jött meg, mert elírtak rajta egy adatot, de már mindkét oltást megkaptam rég. Ha viszek taj kártyát, személyit, és minden más kártyámat, hogy igazoljam tényleg én vagyok, sőt még az okmányirodából is van egy papírom, amin látszik most kínlódnak a védettségimmel, hogy éppen javítják, megértik a történetem? Nagyon régóta tervezzük, hogy mennénk oda bulizni, nagyon nagyon fontos lenne. Tudom, nem kötelességük elfogadni, de mennyire szigorúak?2021. júl. 4. 20:38
1/1 anonim válasza:
Applikáción is lehet igazolni, hogy megkaptad (eeszt) . Az oltason kapott papírt nem fogadják el, hiába lenne jó az is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!