Gary Moore mennyire volt ismert itthon, Magyarországon?
2021. júl. 3. 10:15
A kérdező szavazást indított:
Jól ismertem
Csak néhány számot ismertem
Nagyon szerettem a számait
Nem ismertem
Nem szerettem
13 szavazat
1/3 anonim válasza:
Legközelebb keress afrikai vagy kínai előadót. :D
2/3 anonim válasza:
Arra emlékszem, hogy barátaim közül többen is nagyon várták, hogy Magyarországra jöjjön, blues zenét szerető körökben eléggé ismerték, talán túlzás nélkül lehet mondani, hogy Eric Clapton és Chris Rea mellett ő volt az egyik legnagyobb európai szólógitáros a 2000-es évek elején. John Mayall volt még nagy szám, de ő már akkor is nyugdíjas zenésznek számított az eggyel fiatalabb generációhoz képest, a Rory Gallagher kultusz meg ugye végül is elhunyt zenészhez kapcsolódott, szóval ő hiába volt ismertebb, valószínűleg nem érne vele összehasonlítani.
3/3 anonim válasza:
Gary Moore Vinyl lemezem van pár hónapja vettem.Eddig tetszik az album
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!