Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A mai fiatalok szoktak még...

A mai fiatalok szoktak még zenét hallgatni a hatvanas évekből?

Figyelt kérdés
Leginkább tinédzserek válasza (16-19) érdekelne, de bárki válaszolhat.
2021. jún. 25. 08:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Én nem, az esetek túlnyomó többségében metált hallgatok, ami ugye kb. 1970-ig nem is nagyon létezett. De abból is többnyire olyan albumokat hallgatok, amik a 90-es években jelentek meg, vagy később.

Szerintem biztos van, aki szokott, de nagyon ritka.

16

2021. jún. 25. 09:29
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Pár évvel idősebb vagyok, de még fiatal.

A legrégebbi amit hallgatok az King Crimson illetve Pink Floyd.

Nekik van albumuk a 60s-ben is szóval előfordul, általában csak progresszív rock-ból.

Nyilván szoktak, mivel nem befolyásoló tényező sem az életkor, sem feltétlen a zene kora.

2021. jún. 25. 13:15
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Rolling Stones, Beatles, Steppenwolf, Bob Dylan, The Kinks, CCR, Elvis Presley, Beach Boys, Marvin Gaye, James Brown, Nancy Sinatra, Stevie Wonder. 22/F, de 16-19 között is hallgattam már ezeket. :)
2021. jún. 25. 14:17
 4/11 anonim ***** válasza:
90%
Én szoktam, 17 vagyok :D
2021. jún. 25. 21:21
 5/11 anonim ***** válasza:
30%
igen, és nagyon műveltnek érzem magam. aki mai zenéket hallgat az buta, pózer, menőnek akar tűnni, szánalmas. a modern zenék szarok.
2021. jún. 26. 18:28
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó! Azért, mert te nem szereted a mai zenéket, még nem szarok.. én elég széles skálán mozgok és vannak olyan műfajok amiket nem szeretek, de nem szarozom csak ezért.. aki mai zenéket hallgat nem pózer és főleg nem buta, mert nem a zenei ízlés határozza meg az ember intelligenciáját. A te intelligánciádat viszont meghatározza az a megnyilvánulásod, hogy aki nem azt csinálja, amit te, az rossz ember! Nem vagyunk egyformák és amíg valakit nem ismersz meg, addig ne ítélkezz felette! ;)
2021. júl. 19. 22:03
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Hozzáteszem, ha művelt lennél, akkor írni is tudnál! Valamint kultúrált és ésszerű véleményt nyilvánítani! ;)
2021. júl. 19. 22:05
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
#5 vagyok, azért írtam ezt a választ mert felb@szott, hogy tudnak egyesek ilyen idióta kérdéseket feltenni xD több tízezer fiatal van az országban, ennyi emberből biztos hogy hallgat valaki zenét hallgatni a hatvanas évekből.
2021. júl. 19. 22:49
 9/11 anonim ***** válasza:
76%
Van baj! :D Ez legyen a legnagyobb gondod, azt kívánom! ;)
2021. júl. 20. 10:15
 10/11 anonim válasza:
100%
Igen, én hallgatok, viszont mai zenéket kb egyáltalán nem. Egyszerűen nem szeretem a zenéket úgy a 1980as évektől felfelé, talán van egy kettő, de nekem csak az alatti nagyon régi zenék jönnek be.
2021. szept. 11. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!