Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A 2009 útánni zenék mennnyire...

A 2009 útánni zenék mennnyire lesznek örökzöldek?

Figyelt kérdés
Csak mert 2010 óta egyre gagyibb zenéket hallók a rádióban.

2021. jún. 24. 18:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
68%
Olyanok beszélnek arról, hogy mi lesz az örökzöld, aki Pitbullt rakosgat ide, de nem tudja mi az a MGMT. Az ilyen félékkel mondjuk pont nem kell foglalkozni :D
2021. jún. 25. 21:13
 12/15 anonim ***** válasza:
68%

Egyébként lesznek, persze. Én például azt gondolom, hogy Lady Gaga is simán befér, Madonnánál biztos, hogy jobb. Pedig nem is kifejezetten szeretem a popot.

Rengeteg szám van, ami örökzöld lesz később is. Nem csak magadra kell gondolj, nagyon sokan szeretik a mai előadókat, és nem ők fognak előbb meghalni ^^

Vannak azért igényes számok, Coldplay, de magyar oldalon is, mondjuk egy Vad Fruttik.

2021. jún. 25. 21:18
 13/15 anonim ***** válasza:

#6-os vagyok. Ez most komoly???

"az internet korában, mikor minden zene elérhető bárki számára, egyesek képesek azt vallani, hogy már nem készül jó zene, miközben csak utána kéne nézni rendesen." - na, egy tipikus utalás arra, hogy a mai zenék többsége a felkapottságra készül, tökmindegy milyen lett, ha eléggé terjesztik, akkor mindenki rákattan, és eladható lesz, utánanézve pedig persze hogy csakis az ilyen zenék lennének a listákon! Én viszont nem tartozom az ilyen "tömegemberek" közé, csakis a saját ízlésemre hagyatkozom! Márpedig a jó zene mindenki saját ízlése (lenne), így annyira nem egyértelmű, csupán közvélemény alapján lehetne általánosságban beszélni jó zenéről! És több ilyen számot hallottam már, ami felkapott, de nekem nem jön be, főleg mert néhány szám kivételével a fülbemászó dallamok feledésbe merülnek, és helyettük a popzene is kezd egyre monotonabb hangzású lenni!

"Hány albumot hallgattál végig ami 2010 után jelent meg?" - biztosan eleget hallott a #9-es, csak Neki sem jönnek be, esélyes lehet a sansz!

2021. jún. 27. 20:42
 14/15 anonim ***** válasza:
Hát 2010 után nincs és nem is lesz sok jó zene. Bár az is nálam hozzá tesz, hogy én inkább a rockot preferálom, de amúgy sok zenefajtát szeretek, csak a trap és a gagyibb elektromos számokat. Szóval lesz örökzöld, de nem sok az tuti. Most természetesen a nem jó zenék alatt a mainstream zenékre gondolok.
2021. júl. 2. 16:35
 15/15 anonim ***** válasza:
40%
Mennyi zseni van itt. Hány éves vagy 14? Minden generáció ezt mondta a maga korában, képzeld el, hogy 2000ben is ezért rinyáltak a népek. Meg 90ben is. Meg 80ban is. Mindig romantizálják az emberek a múltat, mert képtelenek felfogni a változást. Rakás jó zene van ma is, csak nem vagytok képesek megtalálni, vagy értékelni. Ez viszont a ti bajotok. Aki 2000-es éveket akar hallgatni 2020-ban, az nem tudom mit vár? Annak persze, hogy nem lesz semmi sem jó.
2021. júl. 3. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!