A 2009 útánni zenék mennnyire lesznek örökzöldek?
Egyébként lesznek, persze. Én például azt gondolom, hogy Lady Gaga is simán befér, Madonnánál biztos, hogy jobb. Pedig nem is kifejezetten szeretem a popot.
Rengeteg szám van, ami örökzöld lesz később is. Nem csak magadra kell gondolj, nagyon sokan szeretik a mai előadókat, és nem ők fognak előbb meghalni ^^
Vannak azért igényes számok, Coldplay, de magyar oldalon is, mondjuk egy Vad Fruttik.
#6-os vagyok. Ez most komoly???
"az internet korában, mikor minden zene elérhető bárki számára, egyesek képesek azt vallani, hogy már nem készül jó zene, miközben csak utána kéne nézni rendesen." - na, egy tipikus utalás arra, hogy a mai zenék többsége a felkapottságra készül, tökmindegy milyen lett, ha eléggé terjesztik, akkor mindenki rákattan, és eladható lesz, utánanézve pedig persze hogy csakis az ilyen zenék lennének a listákon! Én viszont nem tartozom az ilyen "tömegemberek" közé, csakis a saját ízlésemre hagyatkozom! Márpedig a jó zene mindenki saját ízlése (lenne), így annyira nem egyértelmű, csupán közvélemény alapján lehetne általánosságban beszélni jó zenéről! És több ilyen számot hallottam már, ami felkapott, de nekem nem jön be, főleg mert néhány szám kivételével a fülbemászó dallamok feledésbe merülnek, és helyettük a popzene is kezd egyre monotonabb hangzású lenni!
"Hány albumot hallgattál végig ami 2010 után jelent meg?" - biztosan eleget hallott a #9-es, csak Neki sem jönnek be, esélyes lehet a sansz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!